Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απίστευτο! Έφυγε χωρίς να... ακουμπήσει από τον Ολυμπιακό και παίρνει μεταγραφή 9 εκατομμύρια
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-21 17:27:00

Απίστευτο! Έφυγε χωρίς να... ακουμπήσει από τον Ολυμπιακό και παίρνει μεταγραφή 9 εκατομμύρια

Sportdog Team
Απίστευτο! Έφυγε χωρίς να... ακουμπήσει από τον Ολυμπιακό και παίρνει μεταγραφή 9 εκατομμύρια

Απίθανη ιστορία με πρωταγωνιστή έναν πρώην Ερυθρόλευκο που παρά τις ευκαιρίες που πήρε δεν έπεισε κανέναν και πλέον είναι έτοιμος να πάρει μεταγραφή ύψους 9 εκατομμυρίων ευρώ!

Ρούμπεν Βινάγκρε: Ο Πορτογάλος το καλοκαίρι του 2020 φόρεσε τα Ερυθρόλευκα με την μορφή δανεισμού από την Γουλβς, όμως δεν έπεισε κανέναν με αποτέλεσμα τον Γενάρη του 2021 να πάει στην Φαμαλικάο και αμέσως μετά η Σπόρτινγκ να τον αποκτήσει και εκείνη με την σειρά της σαν δανεικό από τους Λύκους.

Ο νεαρός μπακ έχει καταφέρει να βγάλει... μάτια με την ομάδα του Αμορίμ, με τους Πράσινους της Λισαβόνας να θέλουν να τον αποκτήσουν μόνιμα, κάτι που για να συμβεί χρειάζεται να δαπανηθούν 9 εκατομμύρια ευρώ, με τον ίδιο τον προπονητή της ομάδας να αποκαλύπτει πως ο σύλλογος έχει ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες.

«Ο Ρούμπεν αποτελεί ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του πρότζεκτ της Σπόρτινγκ. Πραγματικά πιστεύουμε σε εκείνον και για αυτό τον λόγο έχουμε ξεκινήσει τις διαδικασίες για να τον αγοράσουμε και επίσημα. Υπολογίζουμε πολύ σε εκείνον για αυτό και μέχρι το καλοκαίρι θα τον έχουμε αποκτήσει, ενώ και ο ίδιος θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 5ετους διάρκειας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ρούμπεν Αμορίμ για την υπόθεση του Ρούμπεν Βινάγκρε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags