Στράτος Ευγενίου: “Βόμβες” πέταξε ο πρόεδρος Στράτος Ευγενίου του ΠΟ Τρίγλιας Ηρακλής, όπως θέλει να λέγεται η ομάδα του, μιλώντας στον FOCUS 103,6 FM και αφού είχε κυκλοφορήσει ότι ζήτησε συγνώμη με δηλώσεις του, για όσα είπε χθες στον αγώνα ΠΑΟΚ Β-Ηρακλής, για φονιάδες κλπ, κάτι που το διέψευσε!

Ποτέ δεν ζήτησα συγγνώμη και δεν θα ζητούσα από αυτούς που με έβριζαν εμένα, το σπίτι μου, τη μάνα μου και νικήθηκαν να μας χτυπήσουν, κάτι πο αποφεύχθηκε με παρέμβαση του Πουρλιοτόπουλου και του Μαλιούφα, οι οποίοι ευτυχώς κάθονταν κοντά μας.

Εγώ είπα κάτι στον διαιτητή για μια κίτρινη κάρτα που έβγαλε τζάμπα και για να αποφύγουμε τυχόν αποβολές και άρχισαν να με βρίζουν, εκεί παρασύρθηκα και ήταν λάθος μου αυτό που είπα. Η φράση που χρησιμοποίησα δεν ήταν η σωστή , ήταν ατυχέστατο από την πλευρά μου και λάθος έκφραση, δεν έπρεπε να την πω. Όχι όμως και να ζητήσω συγγνώμη από αυτούς που με έβριζαν. Ποτέ δεν είπα σε καμία συνέντευξη ότι ζητώ συγγνώμη, δεν ξέρω πώς το βγάλανε αυτό…”, είπε ο Στράτος Ευγενίου.