Facebook Pixel ΑΕΚ: Το όνομα του Μουαμέρ Τάνκοβιτς ακούγεται για αποχώρηση από την Ένωση
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-22 10:00:00

"Καψώνια" Γιαννίκη σε κορυφαίο όνομα - Τον… διώχνει από την ΑΕΚ - Ενημερώθηκε ο μάνατζερ του!

του Γιώργου Θεοδωράκη
"Καψώνια" Γιαννίκη σε κορυφαίο όνομα - Τον… διώχνει από την ΑΕΚ - Ενημερώθηκε ο μάνατζερ του!

Ο Έλληνας κόουτς προσπαθεί προφανώς να του χαλάσει την ψυχολογία. Μπορεί να μην έχει έρεισμα στα αποδυτήρια, όμως θέλει να δείξει ποιος είναι το «αφεντικό» και δεν χάνει ευκαιρία να το κάνει. Ποιος την… πλήρωσε αυτή τη φορά;
 

ΑΕΚ: Δεν είναι λίγες οι φορές που το όνομα του Μουαμέρ Τάνκοβιτς ακούγεται τον τελευταίο καιρό για αποχώρηση από την Ένωση, όμως ο Σουηδός συνεχίζει να είναι κάτοικος Σπάτων.

Μάλιστα ο Αργύρης Γιαννίκης φαίνεται να τον… καψωνάρει μιας και στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα τον πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 90+2', χωρίς να υπάρχει πραγματικός λόγος για αυτή την κίνηση. Και αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που έγινε κάτι τέτοιο. Ο Έλληνας τεχνικός έχει βάλει σαν αλλαγή τον 26χρονο στις αναμετρήσεις με Αστέρα, Βόλο, Άρη και Απόλλωνα για 2, 1, 5 και 18 λεπτά αντίστοιχα.

Γενικά πάντως η φετινή σεζόν που κάνει ο έμπειρος εξτρέμ δεν είναι καλή, μιας και συνολικά μετράει 13 παρουσίες στην ενδεκάδα, μόλις 5 σαν βασικός και συνολικά 409 λεπτά, έχοντας βρει δίχτυα μια φορά έχοντας μάλιστα και ισάριθμες ασιστ.

Το σημαντικότερο πρόβλημα που υπάρχει στην Ένωση είναι πως ο Τάνκοβιτς έχει συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ενώ ακούγεται έντονα πως ο ποδοσφαιριστής δεν δείχνει να συνεχίζει στην ομάδα μετά το τέλος της φετινής χρονιάς.

Αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει μόνο με την απόδοση του Σκανδιναβού, μιας και από το 2020 με την φανέλα της ομάδας έχει 50 συμμετοχές με 9 γκολ και 8 ασίστ, όμως η εικόνα του φέτος σε συνάρτηση και με το συμβόλαιο το οποίο έχει κάνει τους ανθρώπους της ΠΑΕ να σκέφτονται πως το καλύτερο θα ήταν να αποχωρούσε.

Για αυτή φυσικά την εξέλιξη και την απόφαση της ΑΕΚ, ο μάνατζερ του Τάνκοβιτς είναι ενήμερος και εδώ και αρκετό καιρό προσπαθεί να βρει νέα ομάδα στον πελάτη του με τις χώρες της Σκανδιναβίας να έχουν τον πρώτο λόγο μιας και ο 26χρονος έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία με την φανέλα της Χάμαρμπι.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μολότοφ" Μελισσανίδη στη Σούπερ Λιγκ - Κλέβει στόπερ από Ολυμπιακό - "Σκάει" 1,5 εκατ. ευρώ;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags