Παναθηναϊκός: Συνεχίζεται η προετοιμασία των Πράσινων ενόψει του ντέρμπι με την ΑΕΚ την Κυριακή (27/2) με τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να βλέπει για ακόμα μια μέρα τους Μαουρίσιο και Βιγιαφάνιες να κάνουν ατομικό πρόγραμμα, με τον πρώτο πάντως να αναμένεται να μπει άμεσα στον κανονικό ρυθμό και να είναι παρών στον αγώνα με την Ένωση, ενώ ο Αργεντίνος κάνει αγώνα δρόμου ώστε να μπορεί να παίξει στην Λεωφόρο.

Παράλληλα εκτός προπόνησης ήταν και ο Γκατσίνοβιτς μιας και η γυναίκα του γέννησε το δεύτερο παιδί τους με τον Σέρβο να πηγαίνει στην Φρανκφούρτη απ΄ όπου θα επιστρέψει το βράδυ, ώστε να προπονηθεί κανονικά την Πέμπτη (24/2).

«Με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» συνεχίστηκε την Τετάρτη η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ την προσεχή Κυριακή.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε προθέρμανση, rondo, παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, θεραπεία έκαναν οι Λούντκβιστ, Μακέντα, ενώ απών για προσωπικούς λόγους ήταν ο Γκατσίνοβιτς», αναφέρει η ενημέρωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.