Η φετινή αποκάλυψη του Ολυμπιακού είναι χωρίς αμφισβήτηση ο Αγκιμπού Καμαρά. Ένας παίκτης που ο Πέδρο Μαρτίνς εγκαινίασε μάλιστα σε νέο ρόλο στο εκτός έδρας ματς με την Αταλάντα, αυτό του 8αριού δίπλα στον Εμβιλά που ήταν το κλασικό 6άρι εκείνης της 11άδας ενώ Μπουχαλάκης και Μαντί Καμαρά έβλεπαν από τον πάγκο.

Ο Πορτογάλος κόουτς όμως έχει ήδη βρει το... νέο Αγκιμπού Καμαρά. Και δεν είναι κάποιος που δεν ξέρουμε. Δεν είναι κάποιος που αγωνίζεται σε νέα ομάδα. Βρίσκεται ήδη στο ρόστερ του Ολυμπιακού και έχουμε πάρει μία πολύ μικρή γεύση μέχρι στιγμής. Ποιός είναι αυτός; Ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά.

Είμαι σίγουρος ότι έχετε διαβάσει ή ακούσει την ιστορία περί του... έρωτα με την πρώτη ματιά του Μαρτίνς για τον Αγκιμπού. Μόλις τον είδε σε μία προπόνηση είπε: αυτόν, ξεχάστε τον, δεν... υπάρχει Β' ομάδα, θα τον κρατήσω στην πρώτη και θα παίξει. Ο ενθουσιασμός του Πορτογάλου τότε ήταν πολύ μεγάλος βλέποντας τον μικρό... δαίμονα στο Ρέντη.


Τώρα λοιπόν οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Μαρτίνς βρήκε νέο... έρωτα στο πρόσωπο του Φαντιγκά. Και είναι μεγαλύτερος απ' αυτόν που είχε για τον Αγκιμπού. Όπως λένε στο Ρέντη, ο Μαρτίνς αυτή τη φορά είναι ακόμα πιο ενθουσιώδης με τον Φαντιγκά απ' όσο ήταν με τον Αγκιμπού. Είναι απόλυτα σίγουρος ότι θα... σπάσει ταμεία εφόσον έχει όρεξη για σκληρή δουλειά και τον ακούσει.

Για να δούμε αν θα δικαιωθεί ο Μαρτίνς και με αυτόν. Γιατί πέρα από τον άνθρωπο που βρίσκει το ταλέντο, εξίσου σημαντικό είναι να βρεθεί ο προπονητής που αφενός θα πιστέψει σ' αυτό και θα το εξελίξει.



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  "Γκρίνια" για Μαρτίνς, θέλει... Ποντένσε και Γκιλιέρμε ο Ολυμπιακός - Αναστασίου για ομάδα Big-4!