Ραζβάν Λουτσέσκου: Στην τριπλή ευκαιρία του πρώτου λεπτού στάθηκε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ μετά την ισοπαλία με τον Ιωνικό στην Τούμπα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με την Μίντιλαντ που επηρέασε πνευματικά όπως είπε τους παίκτες του.

«Είναι η συνέπεια που θα έπρεπε να υπάρξει μετά από ένα τέτοιου είδους ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δεν προλαβαίνεις να επανέλθεις 100% πνευματικά. Δεν αφορά μόνο τους παίκτες που συμμετείχαν στο παιχνίδι προχτές. Η πρόκριση, η χαρά, η ψυχολογία αφορούσε όλους τους ποδοσφαιριστές. Η σημερινή κατάσταση έχει να κάνει και με το γεγονός ότι στο 1ο λεπτό μπορούσαμε να σκοράρουμε και να ανοίξουμε διαφορετικά το παιχνίδι και μετά με ένα δεύτερο γκολ να ήταν ένα διαφορετικό αποτέλεσμα.Ήταν ένα μπερδεμένο παιχνίδι για την ομάδα μας».

Για το αν έχει δοθεί προτεραιότητα στην Ευρώπη: «Δεν έχω αναφερθεί ποτέ σε προτεραιότητα για κάποια διοργάνωση. Κάθε παιχνίδι που ακολουθεί είναι προτεραιότητά μας. Θα ήθελα και άλλες ομάδες να δουν να είναι ενεργές σε 3 διοργανώσεις. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να επανέλθεις όταν παίζεις Πέμπτη βράδυ και ακολουθεί ένα παιχνίδι το σαββατοκύριακο. Η πνευματική ενέργεια και η προσπάθεια που γίνεται είναι δύσκολο να καλυφθεί σε αυτό το διάστημα», είπε ο Ραζβάν Λουτσέσκου.