Ο Μπάμπης Τσιμπίδας, ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού, μιλάει στον αέρα του OverFM για την συμφωνία ολοκλήρωσης γηπέδου στον Βοτανικό.

Αρχικά ανέφερε ότι αύριο στις 16:00 θα γίνει η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για το γήπεδο στον Βοτανικό. Εκεί θα ψηφισθεί αν ο δήμος είναι υπέρ ή κατά για την κατασκευής του γηπέδου.

Δεν αναμένουμε κάποια έκπληξη στην απόφαση, καθώς για να έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο ο Δήμος θα συμφωνεί. Είναι καθαρά τυπική η συνεδρίαση. Από χθες υπάρχει έγκριση από το Υπουργείο Ανάπτυξης για έργο που φτάνει τα 115 εκατομμύρια ευρώ.

Έπειτα, στις 30 Μαρτίου ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός θα ψηφίσει για το αν συμφωνεί με το σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης και την μετακόμιση στον Βοτανικό. Θα χρειαστούν τουλάχιστον τα 2/3 των ψήφων να είναι θετικά για να υπάρξει το «πράσινο φως». Σε περίπτωση που δεν συμφωνήσει ο Ερασιτέχνης, θα φτιαχτεί μόνο το ποδοσφαιρικό γήπεδο, απλά θα υπάρξουν κάποιες νομοθετικές αλλαγές στη συμφωνία με το κράτος.

Τέλος, όσο αναφορά το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Μπάμπης Τσιμπίδας, ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός θα ψάξει μόνο τη νίκη την Κυριακή κόντρα στον Ατρόμητο. Είναι ευκαιρία μετά τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, να δείξει διάρκεια στο καλό του αγωνιστικό πρόσωπο. Ο Μαουρίσιο προπονήθηκε κανονικά και αναμένεται να βρεθεί στην αποστολή.