Στον αέρα του OverFM και στην εκπομπή «Overlap» μίλησε ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Τσίλης.

Όσον αφορά τυχόν εμπλοκή του Ντέμη Νικολαΐδη, ο ρεπόρτερ είπε ότι για την ΑΕΚ δεν αποκλείει κανένα σενάριο. Γενικότερα, στο μυαλό του διοικητικού ηγέτη, Δημήτρη Μελισσανίδη, υπάρχει το ενδεχόμενο να «δώσει τα κλειδιά» σε κάποιο άτομο εμπιστοσύνης. Ούτως η άλλως όταν το ποδοσφαιρικό τμήμα ο Μελισσανίδης είπε στους παίκτες ότι δυστυχώς έχει απομακρυνθεί από το αγωνιστικό, λόγω του θέματος του γηπέδου.

Στην ΑΕΚ όμως θα υπάρξουν ριζικές αλλαγές. Στο κάδρο για άμεση απομάκρυνση είναι οι τεχνικοί διευθυντές της Ένωσης, Παπαδημητρίου και Κονέ. Να σημειωθεί ότι δεν υπάρχει άπλετος χρόνος, καθώς χρονικό deadline είναι οριακά μέσα Απρίλη. Η προετοιμασία της ΑΕΚ για την επόμενη σεζόν ξεκινάει μέσα Ιουνίου, ενώ τα πρώτα ματς προκριματικής φάσης για έξοδο στην Ευρώπη είναι αρχές με μέσα Ιούλη. Στο κάδρο βρίσκεται και ο Βασίλης Δημητριάδης, καθώς εκείνος ανέλαβε παραπάνω ευθύνες στο κομμάτι του ποδοσφαιρικού τμήματος με την έλευση του Αργύρη Γιαννίκη.

Επέστρεψαν τα χαμόγελα στον Σάκχοφ

Όσον αφορά τα προβλήματα που αντιμετώπισε ο Γέβχεν Σάκχοφ, το χαμόγελο επέστρεψε στα χείλη του. Ο Ουκρανός μέσος για μια εβδομάδα έκλαιγε στα αποδυτήρια. Με τη χθεσινή γέννηση του παιδιού του, ο  Σάκχοφ ηρέμησε κάπως. Για την μη λογική συμμετοχή του στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, ο Κώστας Τσίλης ανέφερε ότι αυτό έγινε κατόπιν συνεννόησης με τον προπονητή. Η σκέψη του Σάκχοφ πλέον είναι το πώς θα βγάλει την οικογένεια του από το Κίεβο