ΑΕΚ: Ολοκληρώθηκε η προπόνηση των ποδοσφαιριστών της Ένωσης στα Σπάτα, η πρώτη υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Οι Ντάρκο Γέβτιτς, Τσίτσαν Στάνκοβιτς και Κώστας Γαλανόπουλος ακολούθησαν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Έπειτα από το τέλος του προγράμματος ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ανακοίνωσε τις επιλογές του για την αποστολή του αυριανού (20.30) αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, στο ΟΑΚΑ.

Οι διαθέσιμοι παίκτες θα είναι: οι Τσιντώτας, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Σιμόες, Φράνσον, Μάνταλος, Σάκχοφ, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Τάνκοβιτς.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ο χρόνος για εμάς είναι λίγος, αλλά πρέπει να εκμεταλλευτούμε το κάθε λεπτό. Είναι μεγα΄λη τιμή να αναλαμβάνεις την ΑΕΚ, αλλά τώρα δεν είναι ώρα για πολλά λόγια. Ο στόχος μας είναι να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία,να εξασφαλίσουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο και να παρουσιάσουμε μία ομάδα που θα αγωνίζεται με το στυλ που της ταιριάζει περισσότερο.

Είμαι ο τελευταίος σε σχέση με όσους έχουν ήδη αναφερθεί σε αυτό, που θα επαναλάβω ότι η ομάδα διαθέτει ένα πολύ καλό ρόστερ», είπε μετά το τέλος της πρώτης προπόνησης σαν προπονητής της ΑΕΚ ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος.