Facebook Pixel Super League: Ραγδαίες εξελίξεις - Δεν είναι μόνο ο Γιαννίκης - "Έσκασε" παραίτηση προπονητή στη Super League!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-01 19:08:00

Ραγδαίες εξελίξεις - Δεν είναι μόνο ο Γιαννίκης - "Έσκασε" παραίτηση προπονητή στη Super League!

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις - Δεν είναι μόνο ο Γιαννίκης - "Έσκασε" παραίτηση προπονητή στη Super League!

Ο Αργύρης Γιαννίκης αποτελεί παρελθόν από την ΑΕΚ, όμως ένας ακόμα τεχνικός υπέβαλε την παραίτησή του από σύλλογο της Super League, εξαιτίας των άσχημων αποτελεσμάτων της ομάδας.

Super League: Ο Μιχάλης Γρηγορίου υπέβαλε την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία της Λαμίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Έλληνας τεχνικός αποφάσισε να παραιτηθεί μετά τα άσχημα τελευταία αποτελέσματα της ομάδας, με τη διοίκηση της Λαμίας να κάνει δεκτή την παραίτησή του.

Ο 49χρονος τεχνικός είχε αναλάβει την τεχνική ηγεσία τον Δεκέμβριο του 2020 και από εκεί που ήταν ουραγός χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, τελικά την κράτησε στην μεγάλη κατηγορία. Φέτος έχει 4 νίκες, 6 ισοπαλίες και 15 ήττες, έχοντας στείλει και την ομάδα του στα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Κούγιας εξαπέλυσε επίθεση στον Μιχάλη Γρηγορίου, προβαίνοντας σε "σκληρές" δηλώσεις για τον Έλληνα προπονητή και την αγωνιστική κατάσταση της Λαμίας.

Πρώτο όνομα που ακούγεται για να αναλάβει την ομάδα είναι εκείνο του Τζανλούκα Φέστα, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες αποχώρησε από τον Απόλλωνα Σμύρνης.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags