ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης πατά το κουμπί της επανεκκίνησης! Νέο μοντέλο λειτουργίας στην ΑΕΚ - Ο ηγέτης της Ένωσης αναμένεται να επιβάλλει ριζικές διαφοροποιήσεις στον τρόπο διαχείρισης της ομάδας.

Αλλαγές στο αγωνιστικό της τμήμα που θυμίζουν επανεκκίνηση σε όλα τα επίπεδα αναμένεται να κάνει ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Ο ηγέτης της ΑΕΚ όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας «Ώρα των Σπορ» σκέφτεται να φέρει σε πρώτο πλάνο τον προπονητή.

Αυτό σημαίνει, ότι θα αποκτήσει τπν πρώτο λόγο στις μεταγραφές και το συνολικό πλάνο της ομάδας. Ο άνθρωπος που θα αναλάβει τα ηνία μετά την αποστολή αυτοκτονίας του Σωκράτη Οφρυδόπουλου θα βρίσκεται σε ανοικτή γραμμή με το τμήμα scouting, το οποίο επίσης θα ανανεωθεί και θα ενισχυθεί.

Αυτό σημαίνει, ότι καταργείται ο ρόλος του τεχνικού διευθυντή και ο νέος προπονητής θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για όσα συμβαίνουν στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Φυσικά μία τέτοια εξέλιξη θέτει εν αμφιβόλω το μέλλον των Παπαδημητρίου – Κονέ. Η εφημερίδα πάντως υποστηρίζει, ότι δεν θα συνεχίσει κανένας από τους δύο ενόψει της νέας σεζόν.

Με απλά λόγια ο Δημήτρης Μελισσανίδης ετοιμάζεται να πατήσει το κουμπί της επανεκκίνησης στην ΑΕΚ και μένει να φανεί κατά πόσο θα είναι επιτυχημένη η επιλογή την επόμενη μέρα.