Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο: Αποκάλυψη για το σίριαλ Τζιοβίνκο - "Τον θέλαμε στον ΠΑΟΚ, αλλά προτίμησε τη Serie A"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-04 16:10:00

Αποκάλυψη για το σίριαλ Τζιοβίνκο: "Τον θέλαμε στον ΠΑΟΚ, αλλά προτίμησε τη Serie A"

Sportdog Team
Αποκάλυψη για το σίριαλ Τζιοβίνκο: "Τον θέλαμε στον ΠΑΟΚ, αλλά προτίμησε τη Serie A"

Ο στενός συνεργάτης του Ραζβάν Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι, με δηλώσεις του σε ιταλικά MME, μίλησε για τον Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο, που αποτέλεσε διακαή πόθο του Δικεφάλου το περασμένο καλοκαίρι.

ΠΑΟΚ - Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο: Ο Ιταλός προπονητής είχε παίκτη τον Τζιοβίνκο στην Αλ Χιλάλ και μίλησε για τον έμπειρο επιθετικό της Σαμπντόρια πλέον που ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του κόντρα στην Ουντινέζε.

Ο Μπάτσι μίλησε στην Repubblica για τον Τζιοβίνκο και για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο. Και είπε: «Σε μια ομάδα οργανωμένη όπως είναι αυτή της Σαμπντόρια, ο Τζιοβίνκο μπορεί να τα πάει καλά. Σίγουρα πρέπει να κουβαλάς την μπάλα στα τελευταία 25 μέτρα και αυτό μπορεί να το κάνει. Το δύσκολο κομμάτι είναι να παίξεις πολλά συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά στο τελευταίο εικοσάλεπτο μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δεν έχω καμία αμφιβολία, ο Σεμπά είναι εξαιρετικός, με δύο ενέργειες του, δυο πάσες του, μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι.

Ο Τζιοβίνκο πρέπει να μείνει όσο πιο κοντά γίνεται στην αντίπαλη εστία. Έχει μεγάλη ποδοσφαιρική ευφυΐα, ένα στοιχείο που κανένας προπονητής δεν μπορεί να διδάξει και αυτό τον βοηθά να βρει τη σωστή θέση μέσα στην αντίπαλη περιοχή. Μπορεί να κινηθεί ως δεύτερος επιθετικός, πίσω από κεντρικό επιθετικό και ενδεχομένως και στο 4-3-3.

Έχει ακόμα τη φωτιά μέσα του. Θέλει να δείξει ότι μπορεί ακόμα να παίξει στην Serie A. Με την Αλ Χιλάλ, το 2019 παίξαμε στα ίσια για τουλάχιστον εβδομήντα λεπτά, στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου συλλόγων κόντρα στη Φλαμένγκο. Το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας είναι ένα δύσκολο πρωτάθλημα. Θα θέλαμε να τον έχουμε στον ΠΑΟΚ, αλλά προτίμησε να επιστρέψει στη Serie A».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags