Ο ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ, μίλησε για το ματς της Τούμπας και τα προβλήματα που προέκυψαν ενόψει της ρεβάνς στο Βέλγιο. Ανόητη η κάρτα του Ζίβκοβιτς και ακόμα πιο ανόητος ο τρόπος που τη δέχθηκε.

Για τις κάρτες των Ζίβκοβιτς και Κούρτιτς:

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο Λουτσέσκου ήταν έξαλλος στα αποδυτήρια με τον Σέρβο ποδοσφαιριστή. Δεν είναι δυνατόν ενώ ξέρει πως με μία κάρτα χάνει τη ρεβάνς να διαμαρτύρεται τόσο έντονα για ένα πλάγιο και μακριά μάλιστα από την περιοχή του ΠΑΟΚ.

Ακόμα, τόνισε πως είναι μεγάλο πλήγμα η απουσία του σκόρερ της Τούμπας Γιάσμιν Κούρτιτς, μιας και εκείνος συμπλήρωσε κάρτες. Για τον ίδιο βέβαια, αν χρησιμοποιηθεί ο Σβάμπ στη θέση του Σλοβένου δε θα είναι ιδιαίτερα εμφανής η διαφορά. Μάλιστα, αναφέρθηκε πως σίγουρα ο Αυστριακός είναι καλύτερος στο τακτικό κομμάτι και εξίσου δυνατός σωματικά. Οπότε κάτι κερδίζεις κάτι χάνεις.

Ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να πιέσει αρκετά. Γι’ αυτό και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προτιμηθεί ο Άκπομ στην αιχμή του «δόρατος», με τον Αουγκούστο από πίσω ως δεύτερη γραμμή πίεσης.

Για το VAR και τη φάση του πέναλτι:

Αναφορά έγινε και στο γεγονός ότι λείπει το VAR από τα ματς του Conference League. Και αυτό με αφορμή το πέναλτι που ζήτησε ο ΠΑΟΚ. «Πονηρός» ο τρόπος με τον οποίο χρησιμοποιεί το χέρι του ο παίκτης της Γάνδης.

Για τους Βέλγους δημοσιογράφους:

Τέλος, εντύπωση προκάλεσαν οι Βέλγοι δημοσιογράφοι, με το πόσο «περίεργοι» ήταν και δη με τους ανθρώπους των φιλοξενούμενων. Στις συνεντεύξεις με τους παίκτες της Γάνδης, οι ιθύνοντες της ομάδας απλά τόνισαν πως πρέπει να τηρούνται οι αποστάσεις των δύο μέτρων. Κάτι που δεν καταλάβαιναν προφανώς οι ξένοι δημοσιογράφοι και επέμεναν να είναι πιο κοντά τους οι παίκτες. Κάτι τέτοιο δεν έγινε και για μεγάλη διάρκεια έδειχναν αρκετά εκνευρισμένοι απλά επειδή οι γινόταν προσπάθεια για το πιο φυσιολογικό πράγμα. Την τήρηση των μέτρων για την ασφάλεια όλων.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα περάσει δύσκολα στη ρεβάνς και πρέπει να παραμείνει στο 100% του για 90 λεπτά.