ΠΑΟΚ: O αμυντικός από το Πράσινο Ακρωτήριο από τις 5 Δεκεμβρίου που έκανε το τελευταίο του παιχνίδι με τον Δικέφαλος, υποβιβάστηκε στην Β ομάδα όπου για τους επόμενους τρεισήμισι μήνες προπονούνταν χωρίς να αγωνίζεται, με τον Πάμπλο Γκαρσία.

Οι αναγκαστικές όμως απουσίες και τα προβλήματα στην αμυντική ζώνη της βασικής ομάδας του άνοιξαν το δρόμο της επιστροφής μετά από σχετική έγκριση του Ιβάν Σαββίδη, όπως ομολόγησε στις δηλώσεις του και ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Πλέον ο Φερνάντο Βαρέλα, ο οποίος μέχρι τον περασμένο Δεκέμβριο ήταν βασικός κεντρικός αμυντικός, έκανε χθες την 17η εμφάνιση του στη φετινή περίοδο και προφανώς θα συνεχίσει προπονουμενος και αγωνιζόμενος με την πρώτη ομάδα για τη συνέχεια των υποχρεώσεων του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα,  Conference League και κύπελλο Ελλάδας.

Για τον λόγο αυτό, της επαναχρησιμοποίησης του Φερνάντο Βαρέλα ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου ευχαρίστησε με δηλώσεις του, τον Ιβάν Σαββίδη ενώ επεσήμανε ακόμα ότι ο Αντόνιο Τσόλακ, που σκόραρε το μοναδικό γκολ της χθεσινής αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ είναι ένα σημαντικό  στοιχείο που στηρίζει τις επιθετικές φιλοδοξίες της ομάδας για την υπόλοιπη αγωνιστική σεζόν.

Ο τεχνικός του Δικέφαλου έδωσε τριήμερο ρεπό στους παίκτες του, με την ευκαιρία της διακοπής των πρωταθλημάτων λόγω εθνικών ομάδων, περιμένοντας την επιστροφή τους την Πέμπτη στο γήπεδό προκειμένου να ξεπεράσουν μερικοί τα προβλήματα ασθενειών, προσβολής από κοβιντ και να ξεκουραστούν μετά από το επίπονο πρόγραμμα που από τις 30 Ιανουαρίου με τους διπλούς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη που έδωσαν για ενάμιση μήνα.