Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρομερή ατάκα Νικολογιάννη για παίκτη του Παναθηναϊκού - "Δεν έκανε μουτράκια και παράπονα"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-22 11:54:00

Τρομερή ατάκα Νικολογιάννη για παίκτη του Παναθηναϊκού: "Δεν έκανε μουτράκια και παράπονα"

Sportdog Team
Τρομερή ατάκα Νικολογιάννη για παίκτη του Παναθηναϊκού: "Δεν έκανε μουτράκια και παράπονα"

Ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε την ανάγκη να νικήσει ο Παναθηναϊκός τον ΠΑΟΚ την προσεχή αγωνιστική των playoffs, ενώ στάθηκε στη νοοτροπία ενός Έλληνα άσου του Τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός: Η παλικαρίσια εμφάνιση του Παναθηναϊκού απέναντι στον Άρη δεν αναιρεί πως οι «πράσινοι» παραμένουν σε μειονεκτική θέση στο κυνήγι μιας θέσης για έξοδο στην Ευρώπη. Γι’ αυτό και ο Τάσος Νικολογιάννης τόνισε την ανάγκη να πάρει νίκη το «τριφύλλι» στον προσεχή αγώνα με τον ΠΑΟΚ μιλώντας στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Ο Παναθηναϊκός παρά την καλή του εμφάνιση στο ‘Βικελίδης’, ακόμη κυνηγάει και θέλει πάση θυσία νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ την επόμενη Κυριακή. Είναι πολύ πιθανό να έχουν απώλειες η ΑΕΚ και ο Άρης και πρέπει να τις εκμεταλλευτεί ο Παναθηναϊκός. Φυσικά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι πάρα πολύ δύσκολο, είναι η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή τη στιγμή και δεν νομίζω να παίξει ρόλο ότι θα ακολουθεί το ματς με τη Μαρσέιγ. Είναι καλό πως ο Ιωαννίδης είναι εντάξει, θα δούμε και την κατάσταση του Βέλεθ η παρουσία του οποίου είναι πολύ σημαντική», ανέφερε.

Παράλληλα, έκανε ειδική μνεία στον Αχιλλέα Πούγγουρα: «Το παιδί αυτό μπορεί να είχε πολύ καιρό να παίξει, αλλά δεν έκανε μουτράκια, ούτε έκανε δεξιά κι αριστερά παράπονα. Συνέχισε να δουλεύει κι όταν τον χρειάστηκε ο προπονητής παρουσιάστηκε έτοιμος και ήταν σαν να είπε στον Γιοβάνοβιτς ‘κόουτς, εγώ εδώ είμαι’. Αυτή τη νοοτροπία πρέπει να έχει κάθε παίκτης του Παναθηναϊκού», τόνισε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags