Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Δύσκολο του Καμπελά για Ολυμπιακό λόγω χρημάτων - Αυτούς τους τρεις ζήτησε ο Μαρτίνς"
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-22 14:14:00

"Δύσκολο του Καμπελά για Ολυμπιακό λόγω χρημάτων - Αυτούς τους τρεις ζήτησε ο Μαρτίνς"

Sportdog Team
"Δύσκολο του Καμπελά για Ολυμπιακό λόγω χρημάτων - Αυτούς τους τρεις ζήτησε ο Μαρτίνς"

Οι αλλαγές που θα γίνει στο ρόστερ των Πειραιωτών το καλοκαίρι και οι εξελίξεις με τον Γάλλο άσο. Ο ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, Κώστας Σαμοθράκης, μιλάει για τον Ρεμί Καμπελά και τις επόμενες κινήσεις των «ερυθρόλευκων» στα μεταγραφικά.
 

Ο Κώστας Σαμοθράκης, ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, μιλάει στον αέρα του OverFM για την περίπτωση του Ρεμί Καμπελά, αλλά και την επόμενη μέρα της ομάδας στο μεταγραφικό παζάρι.

Αρχικά, τόνισε πως η άποψη του παραμένει ίδια για τον Καμπελά. Ο παίκτης πολύ δύσκολα θα συμφωνήσει με τους «ερυθρόλευκους». Ο λόγος είναι καθαρά το οικονομικό κομμάτι, γιατί το συμβόλαιο του είναι τεράστιο για τα οικονομικά δεδομένα του Ολυμπιακού.

Ο Πέδρο Μαρτίνς ετοιμάζει την ομάδα για την ερχόμενη σεζόν. Οπότε το να αποκτηθεί και ο Γάλλος εξτρέμ για δύο μήνες (τα πλέι οφ) δεν υπάρχειλόγος.

Ο Κώστας Σαμοθράκης, εκτιμάει ότι οι πρωταθλητές θα κινηθούν πρώτα για δύο πλάγια μπακ και μετά για εξτρέμ. Ιδιαίτερα σημαντική είναι η ενίσχυση πρώτα στο δεξί άκρο της άμυνας.

Από κει και πέρα, προφανώς μπορεί να προκύψει κάποια μεταγραφή, ανάλογα και με το ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags