Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Tο κατά Λουκάν ευαγγέλιον! Πώς... γύρισε το έργο ο Βιγιαφάνιες – Προϋποθέσεις για ανανέωση
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-24 08:37:00

Το κατά Λουκάν ευαγγέλιον! Πώς... γύρισε το έργο ο Βιγιαφάνιες – Προϋποθέσεις για ανανέωση

Sportdog Team
Το κατά Λουκάν ευαγγέλιον! Πώς... γύρισε το έργο ο Βιγιαφάνιες – Προϋποθέσεις για ανανέωση

Έγινε σημείο αναφοράς στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Δείχνει τον δρόμο στους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός: Το κατά Λουκάν ευαγγέλιον! Πώς... γύρισε το έργο ο Βιγιαφάνιες – Προϋποθέσεις για ανανέωση. Έγινε σημείο αναφοράς στον άξονα της μεσαίας γραμμής. Δείχνει τον δρόμο στους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό.

«Ο Βιγιαφάνιες δείχνει τον δρόμο – Βγάζει ποιότητα και δυναμισμό στη μεσαία γραμμή – Άλλη ομάδα ο Παναθηναϊκός με αυτόν στην ενδεκάδα του».

Αυτά είναι τα πρώτα λήμματα που βγάζουν τα αποτελέσματα της μηχανής αναζήτησης της Google αν πληκτρολογήσει κανείς το όνομα του Λούκας Βιγιαφάνιες, του οποίου η παρουσία στο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ απέναντι στον Άρη ήταν συγκλονιστική. Έτρεχε, μάρκαρε, δημιουργούσε επικίνδυνες καταστάσεις.

Μετά το σοβαρό επεισόδιο με τον Χατζηγιοβάνη, στο ξεκίνημα της χρονιάς, την καθαίρεσή του από την τετράδα των αρχηγών και την αγωνιστική καραντίνα που του επέβαλε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, ο Αργεντίνος άσος κατάφερε, με το σπαθί του, όχι μόνο να ανακτήσει τον ρόλο του αλλά και να γίνει σημείο αναφοράς στον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Με την εξωαγωνιστική και αγωνιστική μεταμόρφωσή του, που τον κατέστησε παίκτη - βαρόμετρο των «πρασίνων», τη φετινή σεζόν, ο Λούκας Βιγιαφάνιες δείχνει τον δρόμο στους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό.

Ο ενθουσιασμός στο πρόσωπο του Αργεντινού μεταφέρεται και πρωτοσέλιδα. «Θέλει να μείνει» είναι ο τίτλος του ρεπορτάζ της «SportDay», η οποία αναλύει πως ο Βιγιαφάνιες γύρισε την κατάσταση και έγινε υπερπολύτιμος στο πλάνο του Γιοβάνοβιτς και εξηγεί γιατί οι προϋποθέσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του μοιάζουν ιδανικές.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags