Facebook Pixel ΑΕΚ: Σημαντική εξέλιξη! Τετ α τετ Άμπραμπατ - Παπαδημητρίου για τις δηλώσεις για Ολλανδία - Τι είπε ο Μαροκινός
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-28 20:25:00

Σημαντική εξέλιξη! Τετ α τετ Άμπραμπατ - Παπαδημητρίου για τις δηλώσεις - Τι είπε ο Μαροκινός

Sportdog Team
Σημαντική εξέλιξη! Τετ α τετ Άμπραμπατ - Παπαδημητρίου για τις δηλώσεις - Τι είπε ο Μαροκινός

Εξελίξεις υπάρχουν στην Ένωση όσον αφορά τα λεγόμενα του Μαροκινού ποδοσφαιριστή στην Ολλανδία και στο γεγονός ότι θέλει να συνεχίσει την καριέρα του εκεί και όχι στην ελληνική ομάδα.

ΑΕΚ: Συνομιλία με τον Γιάννη Παπαδημητρίου είχε ο Νορντίν Άμραμπατ σχετικά με τα όσα είχε δηλώσει πριν μερικές μέρες ο Μαροκινός για την επιστροφή του στην Ολλανδία, με τον ποδοσφαιριστή να απολογείται ξεκαθαρίζοντας τη θέση του και υποστήριξε πως δεν είχε την παραμικρή πρόθεση να δημιουργήσει πρόβλημα, επικαλούμενος μόνο το οικογενειακό του θέμα ως πατέρας λόγω της απουσίας του πολλά χρόνια από την Ολλανδία.

«Δεν είχα την παραμικρή πρόθεση να δημιουργήσω πρόβλημα στο club και πραγματικά δεν περίμενα ότι η τοποθέτησή μου θα δημιουργούσε τόσο μεγάλο θέμα. Σέβομαι απόλυτα την ΑΕΚ και τις υποχρεώσεις μου, δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα και το μυαλό μου είναι συγκεντρωμένο στο 100% στα ματς που απομένουν μέχρι το τέλος προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος της κατάκτησης του ευρωπαϊκού εισιτηρίου. Δεν είπα τίποτα αρνητικό για την ομάδα μου, δεν έχω το παραμικρό παράπονο και το μοναδικό μου πρόβλημα που εξέφρασα είναι ότι εδώ και αρκετά χρόνια μου λείπουν τα παιδιά μου. Όλα αυτά όμως δεν είναι της παρούσης», ανέφερε ο Άμραμπατ με το θέμα τόσο  από πλευράς ΑΕΚ  όσο και από πλευράς ποδοσφαιριστή να είναι λήξαν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags