Facebook Pixel Ολυμπιακός - Ρεμί Καμπελά: Είδηση που θα "φτιάξει" τους Ολυμπιακούς - Αυτοί προσπαθούν να πείσουν Καμπελά να "πιάσει" λιμάνι!
Ποδόσφαιρο
| 2022-03-28 21:07:00

Είδηση που θα "φτιάξει" τους Ολυμπιακούς - Αυτοί προσπαθούν να πείσουν Καμπελά να "πιάσει" λιμάνι!

Sportdog Team
Είδηση που θα "φτιάξει" τους Ολυμπιακούς - Αυτοί προσπαθούν να πείσουν Καμπελά να "πιάσει" λιμάνι!

Ο Ολυμπιακός έχει στο πλευρό του δύο ποδοσφαιριστές του ρόστερ του, στην προσπάθειά του να πείσει τον Ρεμί Καμπελά να δεχτεί την πρότασή που του έχει γίνει για να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Ολυμπιακός - Ρεμί Καμπελά: Την περίπτωση του Γάλλου άσου εξακολουθεί να "ζαχαρώνει" ο Ολυμπιακός, καθώς ο 32χρονος έμεινε ελεύθερος από την ρωσική Κράσνονταρ, ύστερα από την εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία.

Οι Ερυθρόλευκοι προσπαθούν να αποσπάσουν το "ναι" του ποιοτικού επιτελικού χαφ, που παίζει και ως εξτρέμ, ωστόσο δεν "παίζουν" μόνοι τους, αν και έχουν δυο κρυφούς άσσους στο μανικί τους, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο έγκυρος δημοσιογράφος, Ιγκνάσιο Ζενουάρντι.

«Από την πλευρά του Ολυμπιακού, ο Καμπελά μπορεί να υπολογίζει στην παρουσία των Εμβιλά και Βαλμπουενά. Οι δύο ποδοσφαιριστές προσπαθούν να τον πείσουν για να βρεθεί στον ελληνικό σύλλογο, παρά τον ανταγωνισμό που υπάρχει από γαλλικούς και τουρκικούς συλλόγους», αναφέρει σε τιτίβισμά του ο Γάλλος δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags