Το μεσημέρι της Μ.Τετάρτης μάλιστα έφτασε στην Αθήνα για να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους της ΑΕΚ το ενδεχόμενο να αναλάβει τα ηνία της ομάδας, αφού πλέον έχει μείνει ελεύθερος από τους Σαν Χοσέ Έρθκουεϊκς.  Στο "Ελ.Βενιζέλος" βρέθηκε άνθρωπος των "κιτρινόμαυρων" για να υποδεχτεί τον Αλμέιδα κι ακολούθως να μεταβεί στο ξενοδοχείο του. 

Σημειώνεται πάντως ότι επίσης στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας βρίσκεται και το όνομα του Ιβάν Λέκο!

 

Τσακίρης: «Φαβορί για την ΑΕΚ ο Αλμέιδα - Μόνο αν χαλάσει θα εξεταστούν άλλα ονόματα»

Τους λόγους που ο Ματίας Αλμέιδα έχει το προβάδισμα για ν’ αποτελέσει τον επόμενο προπονητή της ΑΕΚ εξήγησε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Γιώργος Τσακίρης. Μιλώντας με τους Αντώνη Πανούτσο-Αντώνη Καρπετόπουλο, σημείωσε ότι ο Αργεντινός πληροί πολλές από τις προδιαγραφές που έχουν τεθεί και κυρίως αυτή της ισχυρής προσωπικότητας.

Εξήγησε λοιπόν ότι έχει εκτιμηθεί επιπλέον από την «Ένωση» το γεγονός ότι ταξίδεψε στην Ελλάδα (κάτι που δείχνει τη μεγάλη διάθεσή του ν’ αναλάβει) και εκτίμησε ότι εφόσον μείνουν ικανοποιημένες και οι δυο πλευρές στο τετ-α-τετ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, θα πάρει τη δουλειά.

Εξάλλου τόνισε ότι οι άλλες υποψηφιότητες που υπάρχουν, όπως αυτή του Ιβάν Λέκο που έγινε γνωστή σήμερα, βρίσκονται σε δεύτερο πλάνο και θα συζητηθούν μόνο σε περίπτωση που δεν προχωρήσει του Αργεντινού.