Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ, Κώστας Τσίλης, αναφέρθηκε στον Over FM στο θέμα του προπονητή, στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, αλλά και στα μεταγραφικά σενάρια

«Λευκός» καπνός μέσα στην εβδομάδα

Βασικός στόχος της Ένωσης είναι το θέμα του προπονητή να τελειώσει αυτή τη βδομάδα. Τα ονόματα που παίζουν πιο δυνατά από όλα είναι του Ματίας Αλμέιδα και του Ιβάν Λέκο. Ενώ υπάρχει και άλλο ένα όνομα, το οποίο δεν είναι γνωστό. Παρά τα δημοσιεύματα που συσχετίζουν τον Αλμέιδα με ομάδες της Αμερικής, η ΑΕΚ έχει το «χάντικαπ» λόγω της Ευρώπης. Εάν όμως, υπάρξει μια περίπτωση να ζητήσει ο Ρούντι Γκαρσία μια εβδομάδα αναμονή για να συμφωνήσει με την Ένωση, τότε η ΑΕΚ θα το κάνει. Πάντως πιο ψηλά στη λίστα από όλους, είναι ο Αργεντίνος προπονητής.

Εβδομάδα επιστροφών

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης είχαν ρεπό λόγω του Πάσχα. Πλέον, άπαντες έχουν γυρίσει στα Σπάτα και επικεντρώνονται στο ματς με τον ΠΑΟΚ(1/5, 21:00). Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος έχει έναν «ευχάριστο» πονοκέφαλο, με τις επιστροφές παικτών. Η πιο σημαντική είναι του Βράνιες. Ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα τραυματισμού.

Τα μεταγραφικά σενάρια

Πολωνικά μέσα αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος θα κάνει ό,τι μπορεί για να κρατήσει τον Κριχόβιακ. Είναι μια πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς ο διεθνής χαφ έχει συμβόλαιο με την Κράσνονταρ. Βασικό μέλημα της Ένωσης είναι να «ψήσει» τον Κριχόβιακ, να παραμείνει στην Ελλάδα και μετά το καλοκαίρι.

Από την άλλη, γαλλικά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Μονπελιέ ενδιαφέρεται για τον Μισελέν. Και η ΑΕΚ, αλλά και ο Γάλλος δεξιός οπισθοφύλακας, θα ήταν χαρούμενοι εάν προκύψει πρόταση για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά τον Στίβεν Τσούμπερ, ο Ελβετός θέλει να παραμείνει στην ΑΕΚ. Από την μεριά της η Ένωση κατά πάσα πιθανότητα θα ενεργοποιήσει τη ρήτρα αγοράς του Τσούμπερ, η οποία κυμαίνεται στο 1,6 εκ. ευρώ.