ΠΑΟΚ: Πράγματα και θαύματα έχουν φτάσει στα αυτιά των ανθρώπων του Δικέφαλου, καθώς υπάρχουν δύο μεγάλες ελληνικές ομάδες που έχουν βάλει στο μάτι βασικό και αναγνωρισμένο ποδοσφαιριστή του Δικέφαλου.

Πρόκειται για παίκτη που είχε έρθει στην ομάδα το περασμένο καλοκαίρι μετά από προσωπική εισήγηση του Λουτσέσκου, καθώς ο Ρουμάνος τεχνικός είχε ρωτήσει τα πάντα για την καριέρα του και τις φιλοδοξίες του, τον χαρακτήρα του, όλα.

Προφανώς αναφερόμαστε στον Αλεξάντρου Μιτρίτσα, που το περασμένο καλοκαίρι είχε έρθει από το MLS και τη Νέα Υόρκη, με τον ΠΑΟΚ να πληρώνει 500.000 ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό στην τελευταία σεζόν του συμβολαίου του.

Ωστόσο, o Ρουμάνος δεν μένει ελεύθερος, καθώς από τη στιγμή που πάρθηκε απόφαση δανεισμού του την τελευταία χρονιά του συμβολαίου του, με βάση τη νομοθεσία που υπάρχουν στο MLS, αυτό ανανεώθηκε αυτόματα και στη συμφωνία των δυο πλευρών θα υπάρχει και ρήτρα εξαγοράς.

Κι εδώ έρχεται η πληροφόρηση από τη Θεσσαλονίκη, που αναφέρει ότι δύο μεγάλες ομάδες από την Ελλάδα ρώτησαν και έμαθαν τι ισχύει με την περίπτωσή του και το συμβόλαιό του, ενώ το ρεπορτάζ του sportdog αναφέρει ότι υπάρχει και ομάδα από το MLS που του έχει καταθέσει καλή πρόταση.

Ο Δικέφαλος θέλει να τον κρατήσει, αποτελεί άλλωστε προσωπική επιλογή του Ραζβάν Λουτσέσκου παρά τα όσα είχαν γράψει πρόσφατα στην πατρίδα του Μιτρίτσα, ωστόσο θα πρέπει να τον πείσει. Να του δείξει ότι στην ομάδα υπάρχει όραμα και τον υπολογίζουν για την επιστροφή που ετοιμάζουν στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος τη νέα αγωνιστική περίοδο και φυσικά να τα βρουν με την ομάδα του, με ένα ποσό που θα ξεπερνάει το 1.5 εκατ. ευρώ.

Να πούμε και κάτι τελευταίο, αλλά καθόλου ασήμαντο; Ο Μιτρίτσα έχει μάνατζερ που κυνηγούν πολύ τα λεφτά. Τόσο πολύ που κάθε χρόνο επιδιώκουν να του αλλάζουν ομάδα (όποιος δει το βιογραφικό του θα καταλάβει), για να παίρνουν και εκείνοι την προμήθειά τους...



*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ανακοίνωσε" αποχωρήσεις ο Μαρινάκης - Υπογράφει σε μεγάλη ομάδα ο Ουάρντα - Καυγάς για Κυριάκο!