Facebook Pixel Μάσιμο Καρέρα: Απίστευτος Καρέρα - "Πέτυχα εξαιρετικά αποτελέσματα στην ΑΕΚ" - Τι έδωσε για παράδειγμα
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-18 23:45:00

Απίστευτος Καρέρα - "Πέτυχα εξαιρετικά αποτελέσματα στην ΑΕΚ" - Τι έδωσε για παράδειγμα

Sportdog Team
Απίστευτος Καρέρα - "Πέτυχα εξαιρετικά αποτελέσματα στην ΑΕΚ" - Τι έδωσε για παράδειγμα

Συνέντευξη σε ιστοσελίδα του εξωτερικού έδωσε ο Ιταλός πρώην τεχνικός της ΑΕΚ όπου αναφέρθηκε στην πορεία του στην Ένωση, την Γιουβέντους και την μάχη στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Μάσιμο Καρέρα: Συνέντευξη στη στην ιστοσελίδα «footballnews24.it» o άλλοτε Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ όπου μίλησε για την παρουσία του στην Ένωση τονίζοντας ότι «Απολύτως ναι, στην Ελλάδα βρέθηκα πολύ καλά πετυχαίνοντας εξαιρετικά αποτελέσματα όπως ήταν πρόκριση στους ομίλους του Europa League.

«Το να είσαι στο εξωτερικό σου ανοίγει το μυαλό τόσο γιατί είσαι σχεδόν αναγκασμένος να μάθεις μια νέα γλώσσα, όσο και επειδή έρχεσαι αντιμέτωπος με παίκτες από διαφορετικές κουλτούρες. Είναι ένα ταξίδι 360 μοιρών που επηρεάζει πολλές άλλες πτυχές εκτός από το ποδόσφαιρο. Το θεωρώ πολύ σημαντική εμπειρία ζωής», είπε ο Ιταλός.

Για το μέλλον του μετά το «διαζύγιο» με την Μπάρι: «Έλαβα αρκετές προσφορές, κυρίως από το εξωτερικό, αλλά καμία από αυτές δεν με έπεισε πλήρως. Έχω επιλέξει το μέλλον μου, δεν θέλω πλέον να αναλάβω ως υπηρεσιακός. Θα ήθελα να ξεκινήσω από την αρχή, έχοντας την ευκαιρία να φτιάξω μια ομάδα από την αρχή, σύμφωνα με τις ιδέες μου για το παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή δεν ξέρω πού θα είναι η επόμενη περιπέτειά μου ως προπονητής», είπε ο Μάσιμο Καρέρα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags