Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ τα λέει... όλα - Αυτός το φαβορί του τελικού
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-20 18:03:00

Πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ τα λέει... όλα - Αυτός είναι το φαβορί του τελικού

Sportdog Team
Πρώην αρχηγός του ΠΑΟΚ τα λέει... όλα - Αυτός είναι το φαβορί του τελικού

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, που είχε διατελέσει και αρχηγός, του Δικεφάλου του Βορρά όπου και αναφέρθηκε στον τελικό με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Στέλιος Μαλεζάς: Για τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό μίλησε ο παλαίμαχος άσος του Δικεφάλου του Βορρά  στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα».

Για την πιο όμορφη ανάμνηση του: «Πριν από τον τελικό όταν μπαίναμε στο γήπεδο οι φίλαθλοι μας φώναζαν «Να τοι Να τοι οι πρωταθλητές».

Για το αν μπορεί ο ΠΑΟΚ να κερδίσει έναν ακόμη τίτλο: «Δεν μου αρέσουν οι προβλέψεις. Είναι δύσκολο παιχνίδι και οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Θα έδινα περισσότερες πιθανότητες στον ΠΑΟΚ αν όλοι οι παίκτες ήταν στο 100%. Τότε η ομάδα αποδίδει καλύτερα. Είχε πολλά ματς και πολλές ελλείψεις. Ο Παναθηναϊκός μετά από πολλά χρόνια διεκδικεί έναν τίτλο και διψά. Ο ΠΑΟΚ έχει περισσότερη εμπειρία σε παιχνίδια που καίει η μπάλα».

Για την ψυχολογία των παικτών πριν από τέτοια παιχνίδια: «Κάθε παίκτης περνά ξεχωριστά τις ώρες πριν από το παιχνίδι. Προσωπικά τα έβλεπα όπως όλα τα παιχνίδια γιατί δεν ήθελα να πιέσω τον εαυτό μου. Ήθελα να θεωρείται η ρουτίνα ενός οποιουδήποτε αγώνα. Άγχος υπήρχε. Την ημέρα του αγώνα το σκέφτεσαι αλλά δεν θα πρέπει να το δούμε διαφορετικά αλλά ως ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε».

Για το αν ο ενθουσιασμός του κόσμου περνά στον παίκτη: «Εννοείται αλλά θα πρέπει να τη διαχειριστεί».

Για το αν παίζει ρόλο το... πριμ: «Νομίζω ότι έρχεται δεύτερο ή τρίτο. Το πρώτο είναι ότι σηκώνεις έναν τίτλο. Το δεύτερο είναι ότι έχω κερδίσει τον αντίπαλο, είμαι ο νικητής. Απέδειξα ότι μπορώ να ανταπεξέλθω σε έναν τελικό και μετά έρχεται το πριμ».

Για το αν είναι θέμα παικτών ή πως θα στήσει την ομάδα ο προπονητής: «Οι παίκτες. Με τον Παναθηναϊκό παίζουμε πέμπτη φορά. Εϊναι αστείο να πούμε ότι ο ένας προπονητής θα μπερδέψει τον άλλον. Παίζει ρόλο ο κάθε παίκτης. Πώς θα μπει στο παιχνίδι και πως θα διαχειριστεί στις δυσκολίες που θα υπάρξουν. Το πόσο έτοιμοι θα είναι ψυχολογικά».

Για το αν θα ήθελε να παίξει ή να είναι προπονητής στον τελικό: «Στους δυο από τους τρεις τελικούς μπήκα από τον πάγκο. Τα λεπτά πέρασαν σαν μισό λεπτό και τα λεπτά που δεν έπαιξα κράτησαν ώρες», είπε ο Στέλιος Μαλεζάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags