Ολυμπιακός: Δύο είναι τα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα στους πρωταθλητές το τελευταίο διάστημα, αφού η αναζήτηση έχει επικεντρωθεί σε επίθεση και δεξί μπακ.

Όσον αφορά στην γραμμή κρούσης, όπως αναφέρει η Sportday, έχει δοθεί προτεραιότητα στην παραμονή του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, υπάρχει στο προσκήνιο και η δύσκολη περίπτωση του Ζάχαβι, ενώ ο Αχμέντ Χασάν αναμένεται να επιστρέψει από τον δανεισμό του στην Κόνιασπορ και να περιμένει την απόφαση των Ερυθρόλευκων και του Πέδρο Μαρτίνς.

Όσο για το θέμα του δεξιού μπακ, υπάρχουν αρκετά ονόματα στην λίστα του Ολυμπιακού. Πρώτο και κύριο αυτό του Τζορτζ Μπάλντοκ της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, που δείχνει θετικός στο να έρθει στην Ελλάδα, ενώ ακολουθεί η περίπτωση του Γιάν Κόουτο της Μάντσεστερ Σίτι (έπαιξε δανεικός στη Μπράγκα).

Τελευταίο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο είναι αυτό του Κέβιν Μαλκουί της Νάπολι, που σύμφωνα με το "ΦΩΣ", έχει προταθεί στον Ολυμπιακό, καθώς ο μάνατζέρ του τον πρότεινε σε ομάδες που είχαν ενδιαφερθεί στο πρόσφατο παρελθόν.

Οι Πειραιώτες είχαν ασχοληθεί το προηγούμενο καλοκαίρι, ωστόσο σύμφωνα με το δημοσίευμα η υπόθεση δεν είχε προχωρήσει επειδή οι Ναπολιτάνοι δεν επιθυμούσαν να δώσουν τον παίκτη δανεικό.

Ο μαροκινής καταγωγής Γάλλος μπακ θα κλείσει τον Ιούλιο τα 31 του χρόνια και πριν τη Νάπολι, είχε αγωνιστεί και σε ομάδες όπως η Μονακό, η Νιόρ, η Σεντ Ετιέν και η Λιλ. Το 2021 δε, είχε και ένα μικρό πέρασμα, με δανεισμό, από τη Φιορεντίνα.

Ο Μαλκουί μέτρησε 13 συμμετοχές φέτος, ενώ συνολικά φόρεσε 48 φορές τη φανέλα της Νάπολι. Εκτός του δεξιού άκρου της άμυνας, μπορεί να παίξει και στα αριστερά, καθώς και πιο μπροστά, ως χαφ ή και εξτρέμ.