ΑΕΚ: Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ άκουσε τους προβληματισμούς του Μάνταλου, μετά τα όσα συνέβησαν στον αγώνα με τον Ολυμπιακό και τα υβριστικά συνθήματα από μερίδα των οπαδών και, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, του είπε ότι θα έπρεπε να είχε λειτουργήσει διαφορετικά και σε μια δύσκολη βραδιά (όπως ήταν εκείνη για την ομάδα) και να μην μιλήσει δημόσια.

Χωρίς να υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες η ΑΕΚ ενημέρωσε επίσημα ότι δεν τίθεται θέμα διακοπής στο συμβόλαιο του παίκτη, αποχώρησής του δηλαδή, καθώς ο Μάνταλος θα είναι οι αρχηγός της ομάδας στην είσοδό της στην OPAP Arena.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν άνθρωποι που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα στο ρεπορτάζ, αναφέρουν ότι η συνάντηση με τον Μάνταλο είναι η πρώτη από μια σειρά κινήσεων που ετοιμάζει ο ισχυρός άδρας στην ομάδα και, κυρίως, στις αλλαγές που θα γίνουν στο οργανόγραμμά της.

Κι εδώ έχει ενδιαφέρον να υπενθυμίσουμε το αποκλειστικό ρεπορτάζ του Ευάγγελου Μίχου, στο sportdog, με τίτλο Μεγάλη ανατροπή με Μάνταλο - Ψάχνει σπίτι Ελλάδα ο Μιλιβόγεβιτς - "Σφήνα" από Σίλβα και... Νότιγχαμ!

Τι αναφέραμε σε εκείνο το ρεπορτάζ, δημοσιευμένο ήδη από τις 20 Μαΐου; Θυμηθείτε: "Τι πιθανότητες έχει να μείνει ή να φύγει το καλοκαίρι απο την ΑΕΚ; Δεν θα σταθώ στην δική του... φωτογραφική δήλωση της Τρίτης. Ούτε στην... απάντηση Μελισσανίδη, μέσω του τι έλεγε σε συνεργάτες του για το μέλλον του "κιτρινόμαυρου" αρχηγού στην ομάδα, ταυτίζοντας το ουσιαστικά με το δικό του μέλλον στο κλάμπ. Θα σας μεταφέρω αυτό που έμαθα από...πρώτο χέρι και τα πλέον αξιόπιστα χείλη της μανατζερικής πιάτσας. " Ο Μάνταλος δεν φεύγει απο την ΑΕΚ..."! Για την ακρίβεια, όπως ειπώθηκε: "πάρα πολύ δύσκολα ο Μάνταλος θα φύγει απο την ΑΕΚ. Γιατί δεν τον αφήνει ο Μελισσανίδης"!! Και το τελευταίο είναι μια εκτίμηση που πηγάζει απο το ίδιο, το μανατζερικό περιβάλλον του Πέτρου Μάνταλου. Και η πηγή, αναμφισβήτητα, έχει την αξία της/λέει πάρα πολλά...".