«Η ομάδα θέλει να μείνω και οι διαπραγματεύσεις με την Χόφενχαϊμ έχουν ήδη ξεκινήσει. Ωστόσο θα επιστρέψω στη Γερμανία και να δω τι έχει να πει ο νέος προπονητής. Ο στόχος μου είναι να παίζω κάθε παιχνίδι και να είμαι βασικός».

Τάδε έφη Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, όταν ρωτήθηκε σε συνέντευξή του από το sportal.blic.rs με αφορμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας με τη φανέλα του Παναθηναϊκού.

Όπως αναφέρει η «LiveSport», με μια πολύ έξυπνη πρόταση στη Χόφενχαϊμ, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να εξασφαλίσει την παραμονή του Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς. Ποιά είναι αυτή η προσφορά; «Αγορά ποσοστού!». H παρουσία του 27χρονου είναι καταλυτική και μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ «καθορίζει» τη μεσαία γραμμή του Τριφυλλιού και το μέλλον του Βιγιαφάνιες.

Ο Γκατσίνοβιτς ήρθε τον Ιανουάριο ως δανεικός! Έκανε 16 συμμετοχές με την πράσινη φανέλα με 4 ασίστ. Το Κύπελλο Ελλάδας ο Παναθηναϊκός το κατέκτησε με γκολ του Αϊτόρ από πέναλτι που κέρδισε ο Σέρβος έχει έναν επιπλέον λόγο να θέλει να παραμείνει στην Ελλάδα.

Όπως ανέφερε και ο ίδιος, ο λόγος που είμαι στη χώρα μας είναι για να παίζει συχνά, ώστε να επιστρέψει στην Εθνική. Το Τριφύλλι του δίνει τη δυνατότητα να αποδείξει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ότι αξίζει αυτήν την κλήση.