Facebook Pixel Ολυμπιακός - Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Ανατροπή με Ελ Αραμπί - Τις τελευταίες ώρες υπάρχει... - "Σφήνα" για Μιλιβόγεβιτς
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-02 15:25:00

Ανατροπή με Ελ Αραμπί - Τις τελευταίες ώρες υπάρχει... - "Σφήνα" για Μιλιβόγεβιτς

Sportdog Team
Ανατροπή με Ελ Αραμπί - Τις τελευταίες ώρες υπάρχει... - "Σφήνα" για Μιλιβόγεβιτς

Αν και στο Λιμάνι περιμέναμε ακόμα και ανακοινώσεις τις επόμενες ώρες, φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση σε διάφορα μεταγραφικά ζητήματα.
 

Ο Κώστας Σαμοθράκης, ρεπόρτερ του Ολυμπιακού, μιλάει στον αέρα του OverFM για την περίπτωση ανανέωσης του Γιουσέφ Ελ Αραμπί, αλλά και τα σενάρια που ακούγονται για τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς.

Αρχικά, ανέφερε ότι υπάρχει στασιμότητα στο θέμα του Ελ Αραμπί. Η περίπτωση του Μαροκινού, δεν προχωράει τόσο εύκολα όσο περιμέναμε τις προηγούμενες μέρες και αναμένουμε το επόμενο διάστημα για να υπάρχουν οι όποιες εξελίξεις.

Όσο αναφορά την περίπτωση του Λούκα Μιλιβόγεβιτς, γράφονται πολλά τις τελευταίες ώρες. Ο Σέρβος μέσος, δεν έχει κρύψει ποτέ την επιθυμία του να γυρίσει κάποια στιγμή στον Ολυμπιακό, όμως η περίπτωση του, είναι αρκετά δύσκολο. Ο 31χρονος θα ψάξει να βρει νέα ομάδα, καθώς δεν λογίζεται για βασικός από την Κρίσταλ Πάλας.

Παρόλα αυτά, το συμβόλαιο του ανέρχεται στα 4 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, οπότε καταλαβαίνουμε ότι είναι μία δύσκολη περίπτωση για τους πρωταθλητές. «Σφήνα» για τον «Μίλι» φαίνεται να έχει μπει και η Φούλαμ, όπου εκεί είναι προπονητής, ο Μάρκο Σίλβα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags