Facebook Pixel Ζοάν Σάστρε: Αποθέωση Σάστρε στην Ισπανία - Ατάκες για τον ρόλο του ΠΑΟΚ
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-04 22:34:00

Αποθέωση Σάστρε στην Ισπανία - Ατάκες για τον ρόλο του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Αποθέωση Σάστρε στην Ισπανία - Ατάκες για τον ρόλο του ΠΑΟΚ

Η ισπανική εφημερίδα Marca αναφέρθηκε στον αμυντικό του Δικεφάλου του Βορρά και στην παρουσία του στην φετινή σεζόν στην Τούμπα σχολιάζοντας παράλληλα και την αποχώρησή του από την Μαγιόρκα.

Ζοάν Σάστρε: Θέμα στην ισπανική Marca έγινε ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, σχολιάζοντας την αποχώρησή του από την Μαγιόρκα, τονίζοντας παράλληλα πως έχει βρει ξανά τον εαυτό του και έχει επανέλθει στις καλές εμφανίσεις.

"Ο ΠΑΟΚ επισημοποίησε την πληρωμή της οψιόν αγοράς που περιλαμβανόταν στη μεταγραφή του πρώην εξτρέμ της Μαγιόρκα, Ζοάν Σάστρε.

Με αυτόν τον τρόπο, ο εξτρέμ αποχωρεί οριστικά από την Μαγιόρκα και θα συνεχίσει στην Ελλάδα μέχρι τις 30 Ιουνίου 2026. Ήταν κάτι που η MARCA είχε ήδη προαναγγείλει πριν από ένα μήνα και αυτή την Παρασκευή οριστικοποιήθηκε. Πιο συγκεκριμένα, ο ΠΑΟΚ θα πληρώσει 500.000 ευρώ στον σύλλογο των Βαλεαρίδων.

Ο Ζοάν Σάστρε έφυγε από τη Μαγιόρκα στην τελευταία μεταγραφική περίοδο. Η σεζόν στο νησί δεν ήταν κάτι θετικό για αυτόν: με τον Λουίς Γκαρθία Πλάζα στον πάγκο, είχε ξεκινήσει σε μόλις τέσσερις αγώνες, παίζοντας 254 λεπτά στην Primera Division, εξαιτίας του τεράστιου ανταγωνισμού που υπήρχε στο δεξί άκρο της άμυνας. Ο Πάμπλο Μαφέο ήταν ακλόνητος και έτσι ο Σάστρε αποφάσισε τον χειμώνα να βγει εκτός Ισπανίας, αναζητώντας περισσότερα λεπτά συμμετοχής.

Με τον ΠΑΟΚ ο Σάστρε ξαναβρήκε τον καλό εαυτό του. Από την πρώτη στιγμή, ο παίκτης της Μαγιόρκα μπήκε πολύ καλά στο ελληνικό πρωτάθλημα, αποτελώντας σημαντικό κομμάτι στα πλάνα του Ραζβάν Λουτσέσκου. Στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος ο Σάστρε αγωνίστηκε σε συνολικά 16 αγώνες και πέτυχε δύο γκολ. Επιπλέον, την επόμενη σεζόν θα κάνει το ευρωπαϊκό ντεμπούτο του, αφού ο ΠΑΟΚ έχει προκριθεί στο Conference League. Η σχέση μεταξύ του Σάστρε και της Μαγιόρκα πηγαίνει πολλά χρόνια πίσω. Από 12 ετών, ο Σάστρε ανέβηκε όλα τα σκαλιά του συλλόγου και έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα. Ήδη το 2017 έγινε ο “άρχοντας” της δεξιάς πτέρυγας, όταν η Μαγιόρκα αγωνιζόταν στις χαμηλότερες κατηγορίες. Από τότε, η Μαγιόρκα κέρδισε τρεις ανόδους  και ο Σάστρε έγινε ένας από τους λίγους που έμειναν από εκείνη τη σεζόν και από εκείνη τη φουρνιά", γράφουν για τον Ζοσέ Σάστρε.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags