Facebook Pixel Άρης: Νέος αναβρασμός στον Άρη - Ατάκες προέδρου ομάδας για παίκτη των Κίτρινων - Εξελίξεις με CAS
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-06 18:03:00

Νέος αναβρασμός στον Άρη - Ατάκες προέδρου ομάδας για παίκτη των Κίτρινων - Εξελίξεις με CAS

Sportdog Team
Νέος αναβρασμός στον Άρη - Ατάκες προέδρου ομάδας για παίκτη των Κίτρινων - Εξελίξεις με CAS

Εβδομάδα εξελίξεων στην ομάδα της Θεσσαλονίκης καθώς εκτός από τις νέες "σειρήνες" από το εξωτερικό για ποδοσφαιριστές οι άνθρωποι της ΠΑΕ περιμένουν και νέες εξελίξεις με την υπόθεση Ντουρμισάι.

Άρης: Εβδομάδα… CAS είναι αυτή που αρχίζει, καθώς στον Άρη περιμένουν μέχρι το τέλος της νεότερα από το διεθνές διαιτητικό δικαστήριο για την υπόθεση Ντουρμισάι.

Η τελευταία ενημέρωση που υπήρξε προ εβδομάδων, έκανε λόγο για πιθανή απόφαση μέχρι τις 10 Ιουνίου. Ενδεχομένως από αυτά που θα γίνουν γνωστά μέσα στην εβδομάδα, θα ξεκαθαρίσει και το αν οι Κιτρινόμαυροι θα μπορέσουν να κάνουν μεταγραφές το καλοκαίρι. Αν δοθεί νέα παράταση, τότε θα μπει ο Ιούλιος, άρα νέες εγγραφές θα… επιτρέπονται.

Κάτι που θα ισχύει κι αν ο Άρης «κερδίσει» την προσφυγή. Γενικά υπάρχει ένα κλίμα αισιοδοξίας ότι μεταγραφές θα γίνουν κανονικά, ωστόσο αναμένεται το επίσημο.

Πρόεδρος Ταγιέρες: «Διαπραγματευόμαστε για τον Ματέο Γκαρσία»

Και ξαφνικά από Αργεντινή ανοίγουν… θέμα Ματέο Γκαρσία. ‘Η τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται ο πρόεδρος της Ταγιέρες!

Ο Αντρέας Φάσι, όπως είναι το όνομά του, σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα της ομάδας του με την Σαρμιέντο (νίκη με 2-0) μίλησε στους δημοσιογράφους, είπε ότι η ομάδα του προσπαθεί να κλείσει μέσα στην εβδομάδα πέντε ποδοσφαιριστές και αποκάλυψε (;) ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του Ματέο Γκαρσία!

Ο Ματέο Γκαρσία είναι ένας από τους παίκτες που βλέπουμε. Δεν είναι εύκολη περίπτωση και όλα θα εξαρτηθούν από τις επαφές που θα κάνουμε”, δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Τελικά… όχι Γκάνεα στη Ραπίντ. Πρόταση από Άρη και Ισραήλ»

Η ιστοσελίδα sport.ro παρουσιάζει μια εντελώς διαφορετική κατάσταση, καθώς αποκαλύπτει ότι ο Γκάνεα αρνήθηκε την πρόταση της Ραπίντ κι έχει στα χέρια του πρόταση ανανέωσης από τον Άρη, αλλά και ενδιαφέρον από το Ισραήλ.

Πιο συγκεκριμένα, στο δημοσίευμα, μεταξύ άλλων, αναφέρονται τα εξής:

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας ο Γκάνεα αρνήθηκε την πρόταση της Ραπίντ. Ο αριστεροπόδαρος ποδοσφαιριστής είπε στους ανθρώπους της ομάδας ότι θέλει να συνεχίσει να αγωνίζεται στο εξωτερικό, καθώς έχει πολλά ακόμη να… αποδείξει.Ο πρώην παίκτης της Μπιλμπάο βρίσκεται στο στόχαστρο της Χάποελ Μπερ Σεβά από το Ισραήλ, αλλά και από τον Άρη Θεσσαλονίκης έχουν καταθέσει πρόταση ανανέωσης. Ο Γκάνεα θα πάρει την τελική απόφαση για το μέλλον του, πολύ σύντομα”.

Πηγή: sfina.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags