Facebook Pixel Ολυμπιακός - Άρης: "Εννιά εκατομμύρια του Ολυμπιακού για Καμαρά και Μαντσίνι - Θα τους πάω εγώ στο αεροδρόμιο"
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-06 15:03:00

"Εννιά εκατομμύρια του Ολυμπιακού για Καμαρά και Μαντσίνι - Θα τους πάω εγώ στο αεροδρόμιο"

Sportdog Team
"Εννιά εκατομμύρια του Ολυμπιακού για Καμαρά και Μαντσίνι - Θα τους πάω εγώ στο αεροδρόμιο"

Τα χρήματα που πρέπει να απαιτήσει ο Άρης από τους Πειραιώτες, οι μεταγραφές από Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης και το μέλλον του Χερμάν Μπούργος.

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Γιάννης Κόντης.

Ο πρώην εκτελεστικός διευθυντής του Άρη που είχε ενισχύσει τους «κιτρινόμαυρους» με σημαντικούς παίκτες από την Ισπανία κατά την παρουσία του στον Σύλλογο, μίλησε για το ταξίδι του Θόδωρου Καρυπίδη και του Χερμάν Μπούργος στην Μαδρίτη και την προοπτική ενίσχυσης του Άρη με παίκτες από την Ατλέτικο, ενώ ειδική μνεία έκανε για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Αμπουμπακάρ Καμαρά και του Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Άρη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Αρχικά ανέφερε για τον Καμαρά και τον Ντάνιελ Μαντσίνι: «Δεν ξέρω αν είναι φιλολογικό ή αν είναι επίσημο. Είναι άλλο το ενδιαφέρον σύμφωνα με πληροφορίες και άλλο να υπάρχει επίσημη πρόταση από μία ομάδα και εγώ το εκλαμβάνω ως μία πρόθεση για την αγορά των παικτών. Εγώ με 9 εκατομμύρια θα πήγαινα τον Μαντσίνι και τον Καμαρά στο αεροδρόμιο. Για να μετρήσεις πόσα ζητάς, πρέπει να μετρήσεις και πόσα έδωσες. Το λιγότερο που θα ζητούσα εγώ για τους δύο παίκτες είναι 5-6 εκατομμύρια ευρώ για τους δύο ποδοσφαιριστές».

Για να προσθέσει: «Εγώ θα έλεγα πως οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να πωληθούν και να πάρει δύο και ίσως και έναν ακόμα με τα χρήματα αυτά που θα εισπράξει. Δεν είναι μόνο τα χρήματα, το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο μαθηματικά, αλλά χρειάζεται να κάνεις καλή επιλογή».

Για τον Καμαρά, τον Σούντγκρεν και τον Γκάνεα: «Για εμένα ο Καμαρά για φουνταριστός δεν μου κάνει, πιστεύω ότι του ταιριάζει περισσότερο. Τον Γκάνεα θα τον άφηνα να φύγει για να πάρω κάτι καλύτερο σε εκείνη τη θέση, ενώ το Σούντγκρεν θα προσπαθούσαν να τον κρατήσω. Τον Σάσα έναν ακόμα χρόνο θα τον κρατούσα γιατί δεν λήγει τότε το συμβόλαιο του».

Για το δικό του έργο στον Άρη: «Είχα φέρει παίκτες από τη Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ. Ήταν τότε ο Μάτα, ο Μπόρχα Βαλέρο, Τζιοβάνι Ντος Σάντος και άλλοι ποδοσφαιριστές που ήθελα να φέρω. Όσοι παίκτες ήρθαν από τη Μπαρτσελόνα έπαιξαν, ενώ από τη Ρεάλ Β δεν έπαιξαν, για παράδειγμα ο Πέρεθ έφυγε για να γίνει μοντέλο, ενώ αγωνιστικά ήταν καλός παίκτης, όπως και ο Εσκουντέρο δεν έπαιξε. Είχαμε πάρει και από την Ατλέτικο δύο παίκτες αλλά δεν πήγαν καλά». 

Για τους ποδοσφαιριστές που ενδιαφέρουν τον Άρη: «Ο Μαγιέχο και τον Ρικέλμε τους είδα, μου άρεσαν, δεν είναι όμως παίκτες να τους δώσεις να τους φτιάξεις και να τον δώσεις πίσω, αλλά θα πρέπει να τους κρατήσεις. Όπως είχαμε πάρει εμείς τον Κάλβο με 100.000. Υπάρχει τρόπος αν θες να τους πάρεις ακόμα και με ποσοστό συνιδιοκτησίας». 

Για τον Χερμάν Μπούργος: «Οι εικόνες και οι γνωριμίες που έχει είναι σημαντικές. Προπονητικά φέτος θα τον κρίνω, μου αρέσει η παρουσία του στον πάγκο, νομίζω ότι η χρονιά αυτή θα είναι καλύτερη για αυτόν. Μου αρέσει το πρώτο δείγμα που είδα από αυτόν. Η προπόνηση και το τι θα φτιάξει, θα φανεί στην προετοιμασία και στα πρώτα ευρωπαϊκά παιχνίδια που θα δώσει ο Άρης».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags