Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Αμρ Ουάρντα: "Παιχνίδια Κρέσπο για να πάρει καλύτερο συμβόλαιο - Μπλοφάρει ο Ουράντα - Θα επιστρέψει αν..."
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-09 17:26:00

"Παιχνίδια Κρέσπο για να πάρει καλύτερο συμβόλαιο - Μπλοφάρει ο Ουράντα - Θα επιστρέψει αν..."

Sportdog Team
"Παιχνίδια Κρέσπο για να πάρει καλύτερο συμβόλαιο - Μπλοφάρει ο Ουράντα - Θα επιστρέψει αν..."

Πού θα συνεχισει ο Ισπανός στόπερ και τι γίνεται με τον Αιγύπτιο; Θα γίνουν του χρόνου συμπαίκτες ξανά στην Κύπρο ή θα τους δούμε στο ελληνικό πρωτάθλημα; Οι τελευταίες πληροφορίες...

ΠΑΟΚ - Άνχελ Κρέσπο: Το όνομα του Ισπανού αμυντικού βρίσκεται καθημερινά στο ρεπορτάζ τού Δικέφαλου το τελευταίο διάστημα, καθώς ο Λουτσέσκου θέλει να τον δει να ανανεώνει με την ομάδα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και δεδομένο ότι θα γίνει.

Γιατί ο Κρέσπο λαμβάνει 500.000 ευρώ ετησίως, η πρόταση του Δικέφαλου είναι για τα μισά αν θέλει να συνεχίσει για έναν ακόμα χρόνο και το πράγμα φαίνεται ότι έχει κολλήσει. Πολύ περισσότερο τώρα, που από την Κύπρο προκύπτουν ρεπορτάζ ότι ο Απόλλωνας Λεμεσού και ο ΑΠΟΕΛ θέλουν να αποκτήσουν τον πεπειραμένο στόπερ.

Υπάρχει, όμως, τέτοια προοπτική; Για δείτε τι μας είπε ο Γιώργος Κύζας, δημοσιογράφος στο κυπριακό alphanews για το θέμα: "Για τον Κρέσπο ο Απόλλωνας δεν ενδιαφέρεται όπως λένε από την ομάδα. Ενδεχομένως να παίζει το παιχνίδι του για να πάρει καλύτερο συμβόλαιο από τον ΑΠΟΕΛ, ο οποίος όντως ενδιαφέρεται και τον έχει προσεγγίσει".

Από την Κύπρο, άλλωστε, προκύπτει ότι και ο Ουάρντα θα ανανεώσει με την Ανόρθωση, αν και το όνομά του έχει συνδεθεί από τον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, μέχρι τον Άρη. Ο καλός συνάδελφος αναφέρθηκε και στην περίπτωση του Αιγύπτιου άσου: "Με Ουάρντα δεν υπάρχει το παραμικρό ακόμη, μπλοφάρει ο ίδιος για να πάρει συμβόλαιο από την ομάδα. Ψάχνει συμβόλαιο στο εξωτερικό αν δεν το βρει τότε θα επιστρέψει για να βρει ομάδα στην Κύπρο".

Καλύτερα να κρατάμε μικρό καλάθι, λοιπόν, όταν διαβάζουμε πράγματα δεξιά και αριστερά...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags