Facebook Pixel ΑΕΚ: Έσκασε τώρα! Χειρουργείο για παίκτη της ΑΕΚ - Η ανακοίνωση της Ένωσης (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-10 17:01:00

Έσκασε τώρα! Χειρουργείο για παίκτη της ΑΕΚ - Η ανακοίνωση της Ένωσης (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έσκασε τώρα! Χειρουργείο για παίκτη της ΑΕΚ - Η ανακοίνωση της Ένωσης (ΦΩΤΟ)

Συνεχίζεται η ατυχία για νεαρό ποδοσφαιριστή της Ένωσης μιας και σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα χρειάστηκε να περάσει για δεύτερη φορά την πόρτα του χειρουργείου λόγω προβλήματος της ποδοκνημικής.

ΑΕΚ: Συνεχίζεται η ατυχία για τον Άνελ Σαμπανάτζοβιτς καθώς ένα διάστρεμμα που είχε υποστεί τον ανάγκασε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου, χωρίς να καταφέρει να επιστρέψει άμεσα στις υποχρεώσεις της δεύτερης ομάδας, όμως το πρόβλημα δεν τελείωσε εκεί, μιας και οι πόνοι δεν σταμάτησαν με αποτέλεσμα να αποφασιστεί και δεύτερη εγχείρηση πό τον Παντελή Νικολάου, αλλά και με τη συνδρομή του Ισπανού χειρούργου Ζόρντι Βέγα και πλέον ξεκινά την αποκατάσταση με την ελπίδα οι ενοχλήσεις να έχουν εξαφανιστεί και να μπορεί να επιστρέψει στη δράση μετά από απουσία έξι μηνών.

"Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Άνελ Σαμπανάτζοβιτς υποβλήθηκε σε αρθροσκοπικό καθαρισμό και αρθροσκοπική ενίσχυση των συνδέσμων της ποδοκονημικής, από τον επικεφαλής του Ιατρικού Τιμ της ΑΕΚ, Παντελή Νικολάου και τον Ισπανό χειρουργό ορθοπεδικό Jordi Vega. Άνελ, γρήγορη ανάρρωση κι επιστροφή στη δράση", αναφέρει η ανακοίνωση της ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags