Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Άναψε φωτιές" ο Καρπετόπουλος - Πρώην του ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό - Κριχόβιακ για Ελλάδα, όχι ΑΕΚ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-14 15:13:00

"Άναψε φωτιές" ο Καρπετόπουλος - Πρώην Έλληνας του ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό - Ομάδα Big-4 για Κριχόβιακ!

Sportdog Team
"Άναψε φωτιές" ο Καρπετόπουλος - Πρώην Έλληνας του ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό - Ομάδα Big-4 για Κριχόβιακ!

Ο γνωστός δημοσιογράφος με δύο ερωτήσεις στον αέρα της ραδιοφωνικής του εκπομπής, έβαλε τους ρεπόρτερς των μεγάλων ομάδων... να τρέχουν.

Κινητικότητα υπάρχει τις τελευταίες ημέρες όσον αφορά τα μεταγραφικά των μεγάλων ομάδων, ωστόσο παρότι κυκλοφορούν στα media πάρα πολλά ονόματα, οι επίσημες ανακοινώσεις μέχρι στιγμής είναι ελάχιστες.

Τα σενάρια πάντως που ακούγονται είναι πολλά και ο Αντώνης Καρπετόπουλος μέσω της εκπομπής του στον Bwin Σπορφμ το μεσημέρι της Τρίτης, έριξε άλλα δύο στο τραπέζι, που αν προχωρήσουν θα προκαλέσουν κρότο!

Βέβαια, για κανένα από τα δύο δεν υποστήριξε πως… τρέχει κάτι παραπάνω και απλά έθεσε τις σχετικές ερωτήσεις, ωστόσο όσοι τον παρακολουθούν χρόνια, μπορούν να υποπτευτούν πως «όπου υπάρχει φωτιά, υπάρχει και καπνός»!

Η πρώτη ερώτηση (ακούστε στο 9.24’’ στο πρώτο βίντεο) ήταν προς τον Κώστα Νικολακόπουλο και ήταν η εξής: «Ο Γιαννούλης έρχεται; Αριστερό μπακ, πρώην του ΠΑΟΚ. Άντε καλό μεσημέρι».

 

Η δεύτερη έγινε προς τον Γιώργο Τσακίρη και αφορούσε τις φήμες που κυκλοφορούν για ενδιαφέρον του Δικεφάλου του Βορρά για τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ. Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ ανέλυσε πόσο θα κοστίσει στον Ιβάν Σαββίδη μία τέτοια μεταγραφή και δεν απέκλεισε τίποτα.

Ακούστε μετά το 7.25’’:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags