Facebook Pixel Τελειωμένος από την ΑΕΚ; - Ξένος άσος πήγε στο γήπεδο άλλης ομάδας - Όλα δείχνουν αποχώρηση!
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-14 19:54:00

Τελειωμένος από την ΑΕΚ; - Ξένος άσος πήγε στο γήπεδο άλλης ομάδας - Όλα δείχνουν αποχώρηση!

Sportdog Team
Τελειωμένος από την ΑΕΚ; - Ξένος άσος πήγε στο γήπεδο άλλης ομάδας - Όλα δείχνουν αποχώρηση!

 Έπεσε κι... άλλο λάδι στη φωτιά για το σενάριο που προβλέπει "διαζύγιο" της Ένωσης με τον ποδοσφαιριστή. Η κίνηση του παίκτη που φέρεται να προαναγγέλλει εξελίξεις.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς παρακολούθησε από κοντά παιχνίδι της Χάμαρμπι και "φούντωσε" τις φήμες για επιστροφή του στην ομάδα της Σουηδίας.

Την αποκάλυψη για την παρουσία του Τάνκοβιτς στο παιχνίδι της πρώην ομάδας του έκανε το "Fotbollskanalen", που αναφέρει ότι ο παίκτης της ΑΕΚ βρέθηκε στην εξέδρα του αγώνα με την Μπράγκε και αποχώρησε στο ημίχρονο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη Σουηδία, η επιστροφή του Τάνκοβιτς στη Χάμαρμπι είναι ένα πιθανό σενάριο, αν και η σουηδική ομάδα φέρεται να προτιμά να τον πάρει ως ελεύθερο και όχι να πληρώσει την ΑΕΚ.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Τάνκοβιτς σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στη σουηδική εφημερίδα Expressen είχε κάνει άνοιγμα επιστροφής του δηλώνοντας μεταξύ άλλων: «Η Χάμαρμπι θα είναι πάντα μια επιλογή για μένα. Ήταν μια επιλογή από τότε που μετακόμισα στην ΑΕΚ, έχω καλή επαφή με τον σύλλογο και ο Γέσπερ Γιάνσον με καλούσε σε κάθε μεταγραφική περίοδο για να ρωτήσει. Θέλει να μάθει πώς είναι η κατάστασή μου. Περιμένω να επικοινωνήσει μαζί μου αυτό το καλοκαίρι για να ρωτήσει για την κατάστασή μου, τότε θα πρέπει να το αντιμετωπίσουμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Άναψε φωτιές" ο Καρπετόπουλος - Πρώην Έλληνας του ΠΑΟΚ για Ολυμπιακό - Ομάδα Big-4 για Κριχόβιακ!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags