Ολυμπιακός - Κώστας Φορτούνης: Η απόφαση του Πέδρο Μαρτίνς να... κόψει τον Κώστα Φορτούνη έχει φέρει αρκετές αντιδράσεις από οπαδούς του Ολυμπιακού, μιας και ο Έλληνας άσος είναι ο πιο ποιοτικός μεσοεπιθετικός της ομάδας, αλλά και μέρος της ιστορίας της. Εξάλλου, δεν... φταίει που υπέστη ρήξη χιαστού με αποτέλεσμα ουσιαστικά να χάσει όλη τη χρονιά που ολοκληρώθηκε.

Όπως και να έχει το ενδιαφέρον εστιάζεται στο που θα συνεχίσει την καριέρα του. Μπορεί να έχουν γραφτεί δημοσιεύματα που να τον ήθελαν να... μένει Ελλάδα, ωστόσο φαντάζει απίθανο για πολλούς λόγους. Καταρχάς μόνο και μόνο που δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη ένα χρόνο με τον Ολυμπιακό καθιστά αδύνατο το να έμενε ελεύθερος με κίνδυνο να συνέχιζε σε άμεσο ανταγωνιστή της ομάδας. Παράλληλα, πρέπει να μπουν στην εξίσωση και οι οπαδικές του προτιμήσεις, από τη στιγμή που π.χ το βράδυ της Παρασκευής βρέθηκε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει το 13ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ.

Από εκεί και πέρα, το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς δεν τον θέλει στο ρόστερ δεν σημαίνει πως οι πρωταθλητές Ελλάδος θα μπουν στην διαδικασία να τον αποδεσμεύσουν κιόλας, για να τον χάσουν χωρίς κάποιο όφελος. Αυτός είναι και ο λόγος που στο προσκήνιο τις τελευταίες ημέρες έχει μπει το ενδιαφέρον της Φενέρμπαχτσε, για να γίνει ο Φορτούνης ο αντί-Οζίλ μιας και ο Γερμανός άσος δεν υπολογίζεται από τον Ζεσούς. Όσον αφορά τα οικονομικά δεδομένα, οι Τούρκοι πιστεύουν ότι μπορεί να έρθει στη Κωνσταντινούπολη με 3 εκατομμύρια ευρώ, πέρα από το συμβόλαιό που θα πρέπει να καλύψουν και θα ξεπερνάει το 1 εκατ. ευρώ.

Γενικότερα, οι μπουκ έχουν βγάλει αποδόσεις και δείχνουν να πιστεύουν πως ο Κώστας Φορτούνης τη νέα χρονιά θα είναι κάτοικος Τουρκίας, από τη στιγμή που δίνεται ως το απόλυτο φαβορί για να είναι η ομάδα του η Φενέρ στο 3.00, ενώ στη λίστα υπάρχουν και οι Μπεσίκτας και Γαλατασαράι. Ενδιαφέρον βέβαια υπάρχει και από τη Μόντσα που ανέβηκε στη Serie A και εκεί βρίσκεται ήδη ο Μοντέστο που γνωρίζει καλά το ποιος είναι ο Φορτούνης! Τέλος, στις αποδόσεις σχετικά ψηλά βρίσκονται οι Νότιγχαμ, Άρης και ΑΕΚ, ωστόσο φαντάζει απίθανο να πάει σε κάποια από τις τρεις.

Πάντως ενδιαφέρον παρουσιάζει και το γεγονός ότι οι Πειραιώτες με 4.00 είναι τρίτη ομάδα στον σχετικό πίνακα, κάτι που δείχνει ότι μπορεί να υπάρξει και ανατροπή με το μέλλον του...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάει δυνατή μεταγραφή στον Ολυμπιακό - Για Μόντσα λόγω Μοντεστό Έλληνας που "’εκοψε" ο Μαρτίνς!