Παναθηναϊκός: Παίκτης του Παναθηναϊκού θα παραμείνει και τη νέα αγωνιστική περίοδο ο Φακούντο Σάντσες, όπως είχε προαναγγείλει και το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) από το βράδυ της Πέμπτης.

Ο Αργεντινός μπακ απάντησε θετικά στην πρόταση που του κατέθεσαν οι "πράσινοι" για να επεκτείνει το συμβόλαιό του για άλλον ένα χρόνο και μέσα στις επόμενες ώρες επιστρέφει στην Αθήνα για να πέσουν οι υπογραφές και να δώσει το "παρών" στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς που έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (20/6).

Οι αποδοχές του Σάντσες θα είναι λίγο πάνω από 200.000 ευρώ, ενώ είναι ανοικτό στην όλη συμφωνία να προστεθεί και η οψιόν ανανέωσης για άλλον ένα χρόνο, που θα "ενεργοποιηθεί" το καλοκαίρι του 2023, ανάλογα με τις συμμετοχές του με το "τριφύλλι".

Ο 32χρονος Αργεντινός δεν υπολογίζεται για επιλογή "πρώτης γραμμής", καθώς το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού τη νέα χρονιά για το δεξιό άκρο της άμυνας έχει ως αρχικές λύσεις τους Κώτσιρα, Βαγιαννίδη (θα αναβαθμιστεί ο ρόλος του στην ομάδα), ωστόσο, ο Γιοβάνοβιτς ήθελε εξαρχής την παραμονή του Σάντσες, καθότι μπορεί να δώσει λύσεις σε όλες τις θέσεις της άμυνας, αποτελώντας έναν μόνιμο "μπαλαντέρ" στα μετόπισθεν.