Facebook Pixel Ολυμπιακός - Αμπουμπακάρ Καμαρά: "15 γκολ στο... νερό με Ολυμπιακό ο Καμαρά - Τα διπλάσια απ' ότι με Άρη - Θα τον πάρει ο Μαρινάκης"
Ποδόσφαιρο
| 2022-06-24 21:45:00

"15 γκολ στο... νερό με Ολυμπιακό ο Καμαρά - Τα διπλάσια απ' ότι με Άρη - Θα τον πάρει ο Μαρινάκης"

Sportdog Team
"15 γκολ στο... νερό με Ολυμπιακό ο Καμαρά - Τα διπλάσια απ' ότι με Άρη - Θα τον πάρει ο Μαρινάκης"

Παλαίμαχος άσος των Πειραιωτών μίλησε για την διαφαινόμενη μεταγραφή του Αμπουμπακάρ Καμαρά στους πρωταθλητές.

Ολυμπιακός - Αμπουμπακάρ Καμαρά: Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Βαμβακούλας.

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού μίλησε αναφορικά με τη μεταγραφή του Καμαρά από τον Άρη στον Ολυμπιακό, αλλά και το γεγονός πως ο ίδιος πιστεύει στον Καμαρά και πως ο Μαυριτανός μπορεί να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του Ολυμπιακού.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Αρχικά ανέφερε: «Από την στιγμή που τον θέλει ο Μάρτινς, ο Μαρινάκης θα τον πάρει, αφού το στυλ του παιχνιδιού θεωρεί ο Μάρτινς ότι ταιριάζει στο παιχνίδι του, θα τον πάρει. Ο Ολυμπιακός κάνει περισσότερες ευκαιρίες από τον Άρη και θα έχει και ο ίδιος περισσότερες ευκαιρίες να σκοράρει και νομίζω ότι με τις ευκαιρίες που κάνει θα μπορεί να βγει και ο ίδιος πρώτος σκόρερ στην ομάδα. Για εμένα με τις ομάδες που κλείνονται πρέπει να παίζει με δύο επιθετικούς και μπορεί να ταιριάξει ο Καμαρά».

Για να προσθέσει: «Ο Καμαρά θα βάλει τα διπλάσια γκολ από ότι στον Άρη και πιστεύω ότι θα έχει 15 γκολ στο νερό. Πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός δεν θα πάρει μεγάλη διαφορά και να ενισχυθούν όλες οι ομάδες γιατί θα έχουν και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags