Άρης: Σε εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός των Θεσσαλονικιών, με την μεταγραφή του Λούκας Αϊχάδο της Ρεάλ Οβιέδο να μοιάζει κοντά στην ολοκλήρωσή της, καθώς ο Ισπανός είναι ο "εκλεκτός" για να αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Αϊχάδο είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας από την Αστούρια και εντάχθηκε από πολύ μικρός στα τμήματα υποδομής της. Έχει ύψος 1, 73 και είναι αυτό που ονομάζουμε φουλ μπακ αφού καλύπτει με ευχέρεια όλη την δεξιά πτέρυγα. Έκανε το ντεμπούτο του με την δεύτερη ομάδα τη σεζόν 2013-14 στην Tercera Division.

Οι δυο τελευταίες του σεζόν με την Οβιέδο είναι πολύ γεμάτες με 30 και 26 παιχνίδια αντίστοιχα συν τρεις αγώνες στο κύπελλο. Ο Αϊχάδο έχει ένα ακόμη χρόνο συμβόλαιο με την Οβιέδο και γίνεται προσπάθεια να μείνει ελεύθερος και να κρατήσει η ομάδα του ένα ποσοστό μεταπώλησης 20 με 30%.

Επίσης, ο Άρης αναζητά και ενίσχυση στην γραμμή κρούσης, καθώς ο Αμπουμπακάρ Καμαρά αναμένεται να αποχωρήσει για τον Ολυμπιακό, ωστόσο σε αυτή την περίπτωση θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος, παρότι ο Χερμάν Μπούργος θα ήθελε ο συγκεκριμένος φορ να ενταχθεί στην αποστολή επί αυστριακού εδάφους.

Ήδη πάντως από χθες έχουν αναπτυχθεί έντονες φήμες, σύμφωνα με τις οποίες οι Κίτρινοι κινούνται για έναν παίκτη από την Premier League για την επιθετική τους γραμμή.