Την ώρα που απομένει μόνο η ανακοίνωση για τον Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, στην ΑΕΚ θέλουν να πλαισιώσουν τον Σέρβο αποκτώντας τόσο τον Γενς Γιόνσον όσο και τον Ορμπελίν Πινέδα.

Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Ένωση φαντάζει ως το μεγάλο φαβορί για τη μεταγραφή του Γιόνσον, ο οποίος ταξίδεψε στην Αθήνα για να μιλήσει με τους ανθρώπους της ομάδας, έχει μια εξαιρετική πρόταση στα χέρια του και γενικά μοιάζει "ψημένος". Οι Κιτρινόμαυροι περιμένουν την τελική απάντηση του Δανού, ελπίζοντας να ακούσουν το "ναι".

Να μετακομίσει στην Αθήνα και να συνεργαστεί ξανά με τον Ματίας Αλμέιδα φαίνεται πως επιθυμεί και ο Ορμπελίν Πινέδα, αν και η υπόθεση είναι σαφώς πιο περίπλοκη από αυτή του Γιόνσον.

Η Θέλτα έχει υψηλές οικονομικές απαιτήσεις για να τον πουλήσει, όμως η ΑΕΚ προτίθεται να τον αποκτήσει με τη μορφή δανεισμού για δύο χρόνια, ενοίκιο για τον δανεισμό και οψιόν αγοράς. Προς το παρόν για τον Πινέδα μοιάζει να υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον μόνο από ομάδες της πατρίδας του, τη στιγμή που ο παίκτης θέλει να μείνει στην Ευρώπη και όχι να γυρίσει στο Μεξικό.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο Μεξικό η είδηση ότι η Τσίβας κατέθεσε νέα πρόταση για να πάρει τον Πινέδα από τη Θέλτα.

«Η Τσίβας συνεχίζει να επιμένει στον Πινέδα και βελτίωσε ξανά την προσφορά, με ρήτρες που θα του επιτρέψουν να φύγει από το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Η Θέλτα δεν μπορεί να αναγκάσει τον παίκτη, αλλά δεν θα δεχτεί χαμηλότερη προσφορά. Όλα είναι ακόμα στα χέρια του Ορμπελίν», σημειώνεται χαρακτηριστικά στο τιτίβισμα της σελίδας «Avid el SRgolazo».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μυθικό ποσό για τρεις 11αδάτους ο Τίγρης! Αυτός έκοψε Γκατσίνοβιτς από ΠΑΟΚ - "Τελείωσε" σε ΑΕΚ ο...