Ρίχνει τη "βόμβα" με τον Αντρέ Γκρέι ο Άρης! Οι Θεσσαλονικείς ήρθαν σε οριστική συμφωνία με τον Τζαμαϊκανό επιθετικό, ο οποίος αναμένεται στην Θεσσαλονίκη το πρωί του Σαββάτου (2/7) για να περάσει ιατρικά και εργομετρικά και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Κίτρινους.

Έτσι ο Θοδωρής Καρυπίδης καλύπτει με τον καλύτερο τρόπο το κενό της αποχώρησης του Αμπουμπακάρ Καμαρά, με έναν ποδοσφαιριστή που έχει τεράστια εμπειρία από την Premier League, μένοντας πρόσφατα ελεύθερος από την Γουότφορντ, όπου είχε 21 γκολ σε 125 συμμετοχές.

Στην Αγγλία έχει φορέσει ακόμη τις φανέλες των Σριούσμπερι, ΚΠΡ, Λούτον, Μπράντφορντ και Μπέρνλι. Συνολικά στην Premier League έχει αγωνιστεί 115 φορές πετυχαίνοντας 23 γκολ με Γουότφορντ και Μπέρνλι.

Εφόσον πάνε όλα καλά και το Σάββατο υπογράψει κανονικά στον Άρη, τότε θα μεταβεί στην Αυστρία για να ενσωματωθεί στην αποστολή του Άρη, ενώ σήμερα αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Παπέ Σέιχ Ντιόπ για να ολοκληρώσει κι αυτός από την πλευρά του, την μεταγραφή στην ομάδα του Χερμάν Μπούργος.