Facebook Pixel Ολυμπιακός: Φουντώνει η μάχη για εξτρέμ! Κλέβει παίκτη από Μάρκο Σίλβα;
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-04 10:14:00

Φουντώνει η μάχη για εξτρέμ στον Ολυμπιακό! Κλέβει παίκτη από Μάρκο Σίλβα;

Sportdog Team
Φουντώνει η μάχη για εξτρέμ στον Ολυμπιακό! Κλέβει παίκτη από Μάρκο Σίλβα;

Δύο παραμένουν οι στόχοι των πρωταθλητών Ελλάδας για τα φτερά της επίθεσης.

Ολυμπιακός: «Ένα αριστερό μπακ, ένα εξτρέμ κι ένα “10άρι”». Αυτή ήταν η απάντηση του Πέδρο Μαρτίνς, όταν ρωτήθηκε από τους ρεπόρτερς του Ολυμπιακού, αν έχει καταλήξει στις θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα του Πειραιά.

Όσον αφορά στα εξτρέμ, ειδική μνεία γίνεται στην εφημερίδα «Κόκκινος Πρωταθλητής». «Στο χορό Σόλομον και Μπενσαρκί», αναφέρεται για τη μάχη για εξτρέμ, η οποία φουντώνει, με το ρεπορτάζ να αναφέρει, ότι επικρατεί έντονη κινητικότητα για τον αέρινο Ισραηλινό άσο της Σαχτάρ και τον Μαροκινό επιθετικό.

Για τον Σόλομον είχε γραφτεί, ότι η Φούλαμ ήταν πολύ κοντά στην απόκτησή του, αφού βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα. Μάλιστα οι «χωριάτες» είναι κοντά σε συμφωνία για την αγορά του ποδοσφαιριστή έναντι 7 εκατ.λιρών. Ωστόσο τις τελευταίες ημέρες, στο προσκήνιο έχει μπει η Νις. Οι Γάλλοι φέρονται να έχουν προσφέρει καλύτερα χρήματα στη Σαχτάρ αλλά και πιο παχυλό συμβόλαιο στον ίδιο τον ποδοσφαιριστή. Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Σαχτάρ Ντόνετσκ πριν 2,5 χρόνια έδωσε 6 εκατ. ευρώ για να αγοράσει τον Σόλομον σε ηλικία 19 χρονών.

Όσον αφορά τον Ασράφ Μπενσαρκί, ο 27χρονος αριστερός εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από την Ζάμαλεκ και είχε απασχολήσει έντονα πριν από δύο καλοκαίρια τους πρωταθλητές Ελλάδος όμως τότε η περίπτωσή του δεν είχε τελεσφορήσει. Ο Μαροκινός διεθνής πέρασε την τελευταία τριετία στην Αιγυπτιακή ομάδα, με την οποία σημείωσε 39 γκολ και μοίρασε 27 ασίστ ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε έπαιξε 29 φορές με απολογισμό 9 γκολ και 8 ασίστ.

Μένει να δούμε εάν τα ρεπορτάζ για Μανόρ Σόλομον και Μπενσαρκί επαληθευτούν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags