Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τρελά" deals Αλαφούζου - Μια ανάσα από στόπερ και "8άρι" - Προτάθηκε ονοματάρα για εξτρέμ!
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-07 08:49:00

"Τρελά" deals Αλαφούζου - Μια ανάσα από στόπερ και "8άρι" - Προτάθηκε ονοματάρα για εξτρέμ!

Sportdog Team
"Τρελά" deals Αλαφούζου - Μια ανάσα από στόπερ και "8άρι" - Προτάθηκε ονοματάρα για εξτρέμ!

Οι Πράσινοι βρίσκονται πολύ κοντά στην ολοκληρωση δύο πολύ σημαντικών μεταγραφών.

Παναθηναϊκός: Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Τριφυλλιού, με τους ανθρώπους της ομάδας να "τρέχουν" να κλείσουν όσο πιο άμεσα γίνεται κάποια από τα ανοιχτά μέτωπα εν όψει του βασικού στάδιου προετοιμασίας και των παιχνιδιών για τα προκριματικά του Conference League που έπονται.

Όπως αναφέρει η "Live Sport", ο Παναθηναϊκός "αγγίζει" τους Ινγάσι Μικέλ και Αλεσάντρο Σεπφ, καθώς οι δύο ποδοσφαιριστές είναι τα απόλυτα φαβορί για να αποτελέσουν τις νέες μονάδες των Πράσινων σε κέντρο άμυνας και μεσαία γραμμή (8άρι).

Από εκεί και πέρα στο προσκήνιο για την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ήρθε και μια εξαιρετική περίπτωση για την θέση των άκρων της επίθεσης και συγκεκριμένα αυτή του Μπέντζαμιν Βέρμπιτς της Ντιναμό Κιέβου.

Ο 28χρονος διεθνής Σλοβένος μένει ελεύθερος από την ουκρανική ομάδα και προτάθηκε στον Παναθηναϊκό, έχοντας μάλιστα τον ίδιο μάνατζερ με το άλλο μεταγραφικό απόκτημα του Τριφυλλιού, τον Άνταμ Τσέριν.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags