Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πολύ δυνατό τεστ για ΠΑΟ κόντρα σε... Κρέσπο - Σε ποιο κανάλι θα το δούμε
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-14 13:29:00

Πολύ δυνατό τεστ για ΠΑΟ κόντρα σε... Κρέσπο - Σε ποιο κανάλι θα το δούμε

Sportdog Team
Πολύ δυνατό τεστ για ΠΑΟ κόντρα σε... Κρέσπο - Σε ποιο κανάλι θα το δούμε

Το Τριφύλλι δοκιμάζεται σήμερα ενάντια στην Αλ Ντουχάϊλ(19:00, CosmoteTv), στην οποία είναι προπονητής ο Ερνάν Κρέσπο, στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους.

Μετά τον αγώνα με την Γουότφορντ το Τριφύλλι αντιμετωπίζει επί αυστριακού εδάφου απόψε στις 19:00 στη πόλη του Βεργκλ την Αλ Ντουχάϊλ από το Κατάρ. Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετρά δυνάμεις και τσεκάρει την πρόοδο της δουλειάς της κόντρα στο σύνολο του θρυλικού παλαίμαχου επιθετικού, Ερνάν Κρέσπο, σε ακόμη ένα δυνατό παιχνίδι έπειτα από το 0-0 κόντρα στη Γουότφορντ.



Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να δώσει χρόνο συμμετοχής στους περισσότερους ποδοσφαιριστές του, να δοκιμάσει πράγματα και πρόσωπα ενώ σε τρεις ημέρες ακολουθεί και ο τελευταίος αγώνας στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, κόντρα στη Μπάγερ Λεβερκούζεν, στον οποίο πιθανότατα θα πάρει χρόνο συμμετοχής ο Χόρντουρ Μάγκνουσον.

Όσον αφορά την Αλ Ντουχάϊλ εκτός από τον Κρέσπο στον πάγκο, διαθέτει μερικούς σπουδαίους ποδοσφαιριστές, όπως ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ με σημαντική θητεία στην Τότεναμ και την Εθνική Βελγίου, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ Εντμίλσον Ζούνιορ και ο σέντερ φορ, Μίκαελ Ολούνγκα.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags