Facebook Pixel Ολυμπιακός: Τεράστιες εκπλήξεις Μαρτίνς - Αυτοί "κόπηκαν" από την ευρωπαϊκή λίστα - Τέλος και από Ολυμπιακό
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-15 00:59:00

Τεράστιες εκπλήξεις Μαρτίνς - Αυτοί "κόπηκαν" από την ευρωπαϊκή λίστα - Τέλος και από Ολυμπιακό!

Sportdog Team
Τεράστιες εκπλήξεις Μαρτίνς - Αυτοί "κόπηκαν" από την ευρωπαϊκή λίστα - Τέλος και από Ολυμπιακό!

Μετά τα μεσάνυχτα ανακοινώθηκαν οι αποφάσεις του Πορτογάλου προπονητή, που δείχνουν σε μεγάλο βαθμό και όσα θα ακολουθήσουν στην πορεία της μεταγραφικής περιόδου.

Γνωστοποιήθηκε μετά τα μεσάνυχτα η λίστα που έστειλε ο Ολυμπιακός στην UEFA για τις διπλές αναμετρήσεις με την Μακάμπι Χάιφα για τα προκριματικά του Champions League και σε αυτή υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις!

Σε αυτή δεν συμπεριλαμβάνεται το όνομα του Άβιλα Γκόρντον, λόγω του περιορισμένου αριθμού παικτών που μπορούσε να δηλώσει ο Ολυμπιακός (23 αντί για 25 εξαιτίας μη παρουσίας πολλών Ελλήνων και γηγενών) και έτσι ο παίκτης που θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας μαζί με τον Σίμε Βρσάλικο θα είναι ο Θανάσης Ανδρούτσος.

Εκτός λίστας είναι επίσης και ο Πιερ Κούντε, που φαίνεται ότι δύσκολα θα συνεχίσει στο Λιμάνι όπως και οι Λεονάρντο Κούτρης, Μπαντιουγκού Φαντινγκά και Ογκμουντούρ Κρίστινσον. Εκτός Ευρώπης έμειναν και οι Αβραάμ Παπαδόπουλος, Γκάρι Ροντρίγκες.

Παραμονή του αγώνα στην Χάιφα, την Τρίτη δηλαδή στις 19 του μηνός, ο Ολυμπιακός μπορεί να προχωρήσει σε δύο αλλαγές.

Αναλυτικά η ευρωπαϊκή λίστα:

Λίστα Α: Ανδρούτσος, Καρβάλιο, Ουσεϊνού Μπα, Μπουχαλάκης, Αγκιμπού Καμαρά, Μαντί Καμαρά, Σισέ, Ελ Αραμπί, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Κανέ, Μανωλάς, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπασταθόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Ρέαμπτσιουκ, Τικίνιο, Τζολάκης, Βατσλίκ, Βαλμπουενά, Βρσάλικο, Ζινκερνάγκελ.

Λίστα Β: Κίτσος, Λιάτσος, Ντόι, Παπαδούδης, Τσέλιος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags