Δεν είναι άγνωστο το γεγονός ότι ο Παπέ Σισέ είναι στο στόχαστρο του Φρανσουά Μοντεστό, ώστε να τον φέρει την Μόντσα της Serie A.

Όμως φαίνεται ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά, μιας και μια άλλη περίπτωση μπορεί να κάνει τον Αφρικανό να μην πάρει την μεγάλη μεταγραφή στα σαλόνια της Ιταλίας. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι ο Κορσικανός τεχνικός διευθυντής των νεοφώτιστων στην πρώτη κατηγορία της γειτονικής χώρας, έχει ψηλότερα στη λίστα μια άλλη περίπτωση. Ο λόγος για τον Τζέισον Ντεναγιέρ που έχει πλούσια καριέρα σε τοπ ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο 27χρονος στόπερ, την τελευταία τετραετία αγωνιζόταν στην Λυόν, με τους Γάλλους να έχουν πληρώσει 10 εκατομμύρια στην Μάντσεστερ Σίτι να τον αποκτήσουν, μετρώντας συνολικά 137 συμμετοχές με 8 γκολ και δύο ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις. Ο Βέλγος, που είναι 35 φορές διεθνής, εκτός από την γαλλική ομάδα και τους Πολίτες έχει αγωνιστεί σε Σέλτικ, Γαλατάσαραϊ και Σάντερλαντ, όμως οι Λιονέ δεν ανανέωσαν το συμβόλαιό του κάτι που τον κάνει ελεύθερο. Ο Φρανσουά Μοντεστό έχει τον Ντεναγιέρ πολύ ψηλά στην λίστα του και τον θεωρεί ιδανικό στόπερ για την Μόντσα και αν τελικά υπάρξει συμφωνία των δύο πλευρών ο Σισέ θα μείνει εκτός.

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν αγχώνει ούτε τους Ερυθρόλευκους αλλά φυσικά ούτε τον ίδιο τον Σισέ, που σίγουρα θα ήθελε να εξαργυρώσει την πολύ καλή του σεζόν φέτος στον Πειραιά. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και τις πληροφορίες που υπάρχουν για τον 26χρονο υπάρχει ενδιαφέρον από την Ρεν, την Χοφενχάιμ, αλλά και από μια ιταλική και μια αγγλική ομάδα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλη πρόταση για Φορτούνη - Τρελά λεφτά στα πόδια του - "Χαλάει" το όνειρο Καρυπίδη για Άρη!

 

 

Πρέπει να υπενθυμίσουμε εδώ ότι η χρηματιστηριακή αξία του Αφρικανού, στο transfermarkt, αγγίζει αυτή τη στιγμή τα 8 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σίγουρα ο Ολυμπιακός θα θέλει μεγαλύτερο ποσό από αυτό για να φτάσει σε συμφωνία με οποιοδήποτε σύλλογο με σκοπό την πώληση του ποδοσφαιριστή, ενώ να σημειώσουμε ότι το συμβόλαιο του Σισέ με τους πρωταθλητές ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.