Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο παίκτης-αποκάλυψη για ΠΑΟ… φέρνει εκατομμύρια - "Αναβάθμιση" Βαγιαννίδη, "ζόρια" για Μπρινιόλι
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-18 14:22:00

Ο παίκτης-αποκάλυψη για ΠΑΟ… φέρνει εκατομμύρια - "Αναβάθμιση" Βαγιαννίδη, "ζόρια" για Μπρινιόλι

Ο παίκτης-αποκάλυψη για ΠΑΟ… φέρνει εκατομμύρια - "Αναβάθμιση" Βαγιαννίδη, "ζόρια" για Μπρινιόλι

Ποιοι ξεχωρίζουν ήδη στην προετοιμασία και οι μεταγραφές που λείπουν. Ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής που έχει κερδίσει τις εντυπώσεις μέχρι στιγμής στο Τριφύλλι, η... πίεση για μία θέση στην ενδεκάδα και ποιες θα είναι οι επόμενες προσθήκες.
 

Στον Παναθηναϊκό είναι δεδομένο πως καίγονται για να ολοκληρώσουν μεταγραφικές κινήσεις που αφορούν θέσεις στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, από τη στιγμή που στην άμυνα όχι απλά έχει κλείσει το ρόστερ, αλλά υπάρχει και μεγάλη ικανοποίηση τόσο για τις προσθήκες που έχουν γίνει, όσο και για τους παίκτες που ήδη υπήρχαν στην ομάδα.

Για παράδειγμα Βαγιαννίδης είναι δύο σκαλιά πάνω σε σχέση με την περσινή χρονιά και είναι πανέτοιμος να αρπάξει τις ευκαιρίες που θα του δώσει μέσα στη χρονιά ο Γιοβάνοβιτς. Από εκεί και πέρα οι Γκάνεα και Λοντίγκιν έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα και έχουν στείλει το δικό τους μήνυμα σε Μπρινιόλι και Χουάνκαρ πως δεν θα είναι αναντικατάστατοι τη νέα χρονιά, ότι και εάν γίνει!

Όσον αφορά τον Μάγκνουσον σίγουρα είναι νωρίς για να κριθεί με ασφάλεια, ωστόσο η αλήθεια είναι πως η ποιότητα του φαίνεται από... μακριά και είναι δεδομένο ότι θα πάρει τη φανέλα του βασικού σπίτι του!

Τέλος, τα πράγματα γίνονται ακόμη καλύτερα όσον αφορά τη μεταγραφή στον άξονα! Το... μηχανάκι και ενάντια στην Λεβερκούζεν στο πράσινο κέντρο ήταν ο Άνταμ Τσέριν. Πρόκειται για τον παίκτη που ουσιαστικά δημιούργησε μια πολύ καλή τριάδα με τους Αλεξανδρόπουλο και Ρούμπεν. Βοήθησε τα μέγιστα ώστε να μην υπάρξουν κενά ανάμεσα στις γραμμές ενώ ήταν σωστές οι μεταβιβάσεις του. Μάλιστα ένα έξτρα στοιχείο που άρεσε αρκετά στον Γιοβάνοβιτς και αφορά τον νεαρό χαφ ήταν πως δημιούργησε σημαντικά προβλήματα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού των Γερμανών, χαλώντας τους το παιχνίδι.

Το μόνο... αρνητικό του στοιχείο ήταν μια απόφαση που είχε σε μια μπαλιά που έκανε στον Παλάσιος, η οποία κατέληξε απευθείας άουτ και ενώ υπήρχαν προϋποθέσεις για κάτι πολύ καλό. Μένει να δούμε πως κινείται και μέσα στην αντίπαλη περιοχή και τις αποφάσεις που θα έχει και σε αυτό το κομμάτι για να ολοκληρωθεί πλήρως η άποψη μας.

Πάντως, είναι δεδομένο πως πρόκειται για μια μεταγραφή ουσίας που δεν αποκλείεται να φέρει σημαντικά χρήματα στο πράσινο ταμείο στο μακροπρόθεσμο μέλλον!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags