Ισάκ Χίεν: Πρόταση στην Τζουργκάρντεν ώστε να αποκτήσει τον 23χρονο στόπερ έχει κάνει η ΑΕΚ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Expressen, που αναφέρει παράλληλα ότι οι άνθρωποι της Ένωσης μιλάνε και με τονν ποδοσφαιριστή.

«Μένει να δούμε πώς θα προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις με τον ελληνικό σύλλογο, αλλά ο Χίεν είναι μία από τις προτεραιότητες της ΑΕΚ γι' αυτό το καλοκαίρι, αν και υπάρχει  ακόμη πιθανότητα αρκετοί σύλλογοι να υποβάλουν προσφορά για τον παίκτη», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Για το θέμα τοποθετήθηκε και ο ατζέντης του παίκτη, Μπλας Χοσέινι που ανέφερε πως «υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον και έχουμε προσφορά για τον Χίεν» και επισήμανε πως «για εμάς είναι πολύ σημαντικό το επόμενο βήμα να είναι σωστό. Ο Ισάκ έχει τη δυνατότητα να εκπροσωπήσει την εθνική ομάδα της Σουηδίας στο μέλλον και ως εκ τούτου είναι σημαντικό το επόμενο βήμα να είναι σωστό».

«Υπάρχει ενδιαφέρον για τον Χίεν. Δεν έχουμε κάνει διάλογο με την ΑΕΚ, ωστόσο, υπάρχουν αρκετοί σύλλογοι που έχουν δείξει συγκεκριμένο ενδιαφέρον, δεν το κρύβω. Ο Ισάκ είχε μια φανταστική εξέλιξη, πολλοί σύλλογοι τον ακολουθούν, αλλά δεν έχουμε διαπραγματεύσεις με κανέναν αυτή τη στιγμή. Έχουμε σημαντικά ματς αυτή τη στιγμή στην Ευρώπη, μεταξύ άλλων», είπε από την πλευρά του ο αθλητικός διευθυντής της Τζουργκάρντεν, Μπόσε Άντερσον για τον Ισάκ Χίεν.