Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Δημοσίευμα - φωτιά από το Μεξικό - Νέα δεδομένα για ΠΑΟΚ - Σοτέλδο - Όλο και πιο κοντά στην Τούμπα
Ποδόσφαιρο
| 2022-07-19 22:10:00

Δημοσίευμα - φωτιά από το Μεξικό - Νέα δεδομένα για ΠΑΟΚ - Σοτέλδο - Όλο και πιο κοντά στην Τούμπα

Sportdog Team
Δημοσίευμα - φωτιά από το Μεξικό - Νέα δεδομένα για ΠΑΟΚ - Σοτέλδο - Όλο και πιο κοντά στην Τούμπα

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια νηνεμία σε ότι αφορά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γέφερσον Σοτέλδο, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να έχουν στραφεί αποκλειστικά στα παιχνίδια με την Λέφσκι Σόφιας για το δεύτερο προκριματικό του Conference League.

ΠΑΟΚ: Τις τελευταίες μέρες υπάρχει μια νηνεμία σε ότι αφορά το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον Γέφερσον Σοτέλδο, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου να έχουν στραφεί αποκλειστικά στα παιχνίδια με την Λέφσκι Σόφιας για το δεύτερο προκριματικό του Conference League.

Και από το Μεξικό διαπιστώνεται μια σιγή ασυρμάτου για τον 25χρονο Βενεζουελάνο μετά την «βροχή» των δημοσιευμάτων, ωστόσο με σημερινό της «χτύπημα» της η ιστοσελίδα SuperLider παρουσιάζει τον Σοτέλδο ακόμα πιο κοντά στον ΠΑΟΚ, αφού η Τίγκρες βρήκε τον κεντρικό αμυντικό που έψαχνε.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα η Τίγκρες είναι κοντά σε συμφωνία με τον Αλβάρο Γκονζάλες της Μαρσέιγ και με αυτή την μεταγραφή ανοίγει ο δρόμος για να τελειώσει ο δανεισμός του βραχύσωμου μεσοεπιθετικού στον Δικέφαλο.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Παρά το γεγονός ότι δεν δέχτηκε γκολ σε δυο συνεχόμενα παιχνίδια, ο προπονητής της Τίγκρες επιμένει να ζητάει την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού και περιμένει από την διοίκηση να υλοποιήσει το αίτημα του για αυτή την μεταγραφή.

Αυτός ο παίκτης που έχει ξεχωρίσει η Τίγκρες και είναι έτοιμη να μπει στην διεκδίκηση της απόκτησης του είναι ο Αλβάρο Γκονζάλες της Μαρσέιγ. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός – όπως αποκαλύπτει η ιστοσελίδα SuperLider – ενδιαφέρει σοβαρά τα «αιλουροειδή», αφού βρίσκεται εκτός πλάνων του νέου προπονητή της γαλλικής ομάδας, Ίγκορ Τούντορ.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Γκονζάλες απέρριψε μια προσφορά από την Αλ Ραέντ της Σαουδικής Αραβίας μόλις έμαθε για την πρόταση της Τίγκρες. Οι δυο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία και αυτή η μεταγραφή στόπερ, φέρνει ακόμα πιο κοντά στην ολοκλήρωση του δανεισμού του Γέφερσον Σοτέλδο στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags