ΠΑΟΚ: "Βόμβα" από τη Βουλγαρία, μια μόλις μέρα μετά την πρόκριση της Λέφσκι απέναντι στον Δικέφαλο του Βορρά καθώς η ιστοσελίδα Tema Sport αναφέρει πως δυο παίκτες της βουλγαρικής ομάδας που αρέσουν στους ανθρώπους της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα ο Παναμέζος κεντρικός αμυντικός Χοσέ Κόρντομπα και ο Βραζιλιάνος εξτρέμ, Γουέλτον.

«Ο ΠΑΟΚ μετά το πρώτο παιχνίδι στην Σόφια σκεφτόταν να κάνει πρόταση στην Λέφσκι για τους δυο παίκτες, αλλά λόγω της ρεβάνς οι Έλληνες αποφάσισαν να μην προχωρήσουν το θέμα για να μην εκληφθεί ως πρόσθετη πίεση στον αντίπαλο, γιατί στη Θεσσαλονίκη γνωρίζουν ότι η Λέφσκι έχει οικονομικά προβλήματα.

Σύμφωνα με την πηγή από τους «ασπρόμαυρους» οι δυο παίκτες που αρέσουν στον ΠΑΟΚ είναι ο Χοσέ Κόρντομπα, αλλά και ο Βραζιλιάνος Γουέλτον. Ο ΠΑΟΚ δεν είναι πεπεισμένος ότι ο Κάργας είναι λύση για τα αμυντικά προβλήματα, τα οποία αμφισβητούν την ικανότητα της ομάδας να παλέψει για ένα τρόπαιο τη νέα σεζόν. Ο Βραζιλιάνος Γουέλτον παίζει στην αντίθετη πλευρά με τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και θα ήταν μια ακόμα καλή λύση στην επίθεση λόγω της ταχύτητας και της εξαιρετικής τεχνικής του», αναφέρει το δημοσίευμα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ.